Hele to kampe er der på programmet i dag på Monjasa Park, når Fredericia KF indtager grønsværen på det fredericianske stadion. Til disse to kampe vil der være rigeligt med pølser på grillen, vand og varm kaffe. 

Men det allervigtigste foregår naturligvis på banen, når Fredericia KFs U16 Liga2 tager imod lokalrivalerne fra Vejle Boldklub kl.11.00. Vi har spurgt holdets trænere til kampen.

U16 Liga

“Vi håber, at vi kan komme tilbage på sporet til dagens kamp mod VB efter to nederlag til de to tophold, Hedensted og KoldingQ i turnering. Pigerne kommer med vilje og fight og er indstillet på at spille flot fodbold, så de kan tilspille sig tre point til tabellen,” siger trænerteamet bag og fortsætter:

“U 16 liga2 holdet er stadig med i pokalturneringen, hvor næste runde spilles sidst i november og der går holdet efter at vinde, så de kan være med i turneringen til foråret. Pokalen er vigtig i Fredericia KF. Udeholdet VB er igang med at opbygge deres ungdomsafdeling med mange dygtige spillere. Derfor har vi set meget frem til at være klar fra start i dag. Med en sejr i dag har vi stadig muligheden for at slutte højt i rækken, som har været målet hele sæsonen”

Klokken 13.00 er det Fredericia KFs U14 Liga 1, der tager imod Haderslev. En kamp, der altid er fuld af spænding, fight og god fodboldbold.

“Kampen i dag bliver vores tredje kamp på otte dage, men det til trods, føler vi, at vi er inde i en ok-periode, hvor pigerne er ved at finde deres pladser på holdet, og alle trækker i samme retning. Haderslev er et meget stærkt hold, som har nogle spidskompetencer, som kun de færrest hold har. I de tidligere sæsoner, har vi spillet tætte kampe mod Haderslev, og vi håber, at vi også i dag, kan få spillet en god og seværdig kamp,” udtaler trænerne Martin Marcher og Lars Andersen. 

Der er fri entré.

https://www.facebook.com/mrhoejer/