Sommerferien er for mange lig med sol, strand og store is – men for en række unge Fredericianere blev et par dage af sommeren hevet ud til fordel for leg, sved og håndbold.

Klokken 10 mandag formiddag var der kaldt til samling for dette års håndboldcamp med Fredericia Håndboldklub som en del af Fredericia Kommunes Feriesjov.

Her stod en gruppe unge mennesker klar til at suge læring til sig fra FHK’s Ligakeeper Jimmi Andersen og U17 spilleren Magnus Runge Madsen, to herrer der begge, deres forholdsvis unge alder til trods, har stor trænererfaring.

Førstnævnte er sammen med resten af FHK’s ligatrup startet træning igen så de er klar til sæsonpremieren mod GOG d. 2. september. Men det var ikke her fokus lå mandag og tirsdag formiddag, den lå i stedet på at lære tips og tricks fra til fremtidens talenter.

Træningen foregik i Fredericia Idrætscenter, hvor hal 4 dannede rammerne om håndboldcampen. Der blev driblet, afleveret og skudt på mål. Især det sidste voldt problemer for deltagerne, der mange gange forgæves forsøgte at få bolden ind bag ligakeeperen.

“Fed oplevelse”

“Det er super fedt, at få lov til at være med til Feriesjov. Jeg har selv deltaget da jeg var mindre, og nu fik jeg chancen for at være sammen med Jimmi om at lære fra mig”, siger Magnus Runge Madsen og fortsætter:

“Jeg synes det er fedt at lære fra sig, at noget af alt det jeg har arbejdet så hårdt for i min tid med håndbold kan blive givet videre til nogle af fremtidens talenter”.

“Jeg er vant til at have med børn at gøre til hverdag, hvor jeg læser til pædagog, så det her er for mig den perfekte kobling. Jeg synes det er en mega fed oplevelse, og det er fedt at se, når de unge deltagere går herfra med nye tips og tricks i rygsækken”, siger Jimmi Andersen.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia