Der er nu under to måneder til Lifesicks kommer med deres release show, og forberedelserne er i gang på fuld tryk.
Lifesicks nye plade “Swept In Black” er lige på trapperne! Om lige godt en måned, nemlig den 21. december bliver pladen udgivet og den bliver tilgængelig på Spotify, iTunes, Bandcamp og Deezer og på både CD og Vinyl via Isolation Records. Lifesick har i øjeblikket 2 singler ude, hvor det ene nummer “Suicide Spell” er kommet på 2 af spotifys egne playlister.
Til showet den 12. januar er der virkelig lagt i ovnen til en ordentlig omgang! Vi vil gerne undgå at afsløre alt for meget. men Lifesick kan sige så meget, at det bliver det største og mest velforberedte setup, som de nogensinde har spillet med.
“Vi har derfor arrangeret at hele vores koncert bliver filmet og live-indspillet professionelt af et lille filmhold vi har samlet for derefter at lave en koncertfilm ud af det. Alt dette efterfulgt af et afterparty hvor vi selfølgelig har hyret en dj – for os kommer nytårsaften i år bare til at være opvarmning, den rigtige fest bliver den 12. Januar nede på Ungdommens Hus! Og for at gøre det endnu bedre har vi inviteret et par af de bands vi før har haft fornøjelsen af at spille med, men det kommer der mere om senere,” skriver Lifesick.
Er man yderligere interesseret kan mam følge med på eventet facebook side hvor der løbende vil fortælle mere om aftenens forløb.
Facebook Event:
Bullets:
  • 12. januar 2019
  • Ungdommens Hus, Norgesgade 46A, 7000 Fredericia
  • “Swept In Black” Release Show
  • Koncert Videoshoot
  • Entre: Gratis
  • Dørene åbner kl 18.00