Politikere og embedsmænd ignorerer alt. Både før og efter Leif`s selvmord.

Men Leif får det sidste ord, fordi en af Leif`s venner optog denne video, hvor han før sit selvmord fortæller om, hvordan han blev behandlet i Fredericia Kommune. Leif ønskede ikke opmærksomhed, derfor blev videoen optaget uden Leif`s vidende.

Leif blev tidligere i dag bisat fra Trinitatis Kirke i Fredericia, hvor mere end 100 af hans nærmeste deltog.
Alle er i chok over, at Leif virkelig blev presset så langt ud af den kommune, hvor han som rørlægger havde betalt skat hele sit liv, indtil han var slidt op og havde diskusprolaps og så mange smerter, at han knap nok kunne gå eller forlade sin lejlighed.

Ligeså stort et chok er det for Leif`s pårørende, venner og bekendte at ikke en eneste politiker har reageret på det.

Alle forsøger de at tie Leif`s skæbne ihjel, men denne video burde være nok til, at de ikke længere kan se sig selv i øjnene uden at reagere.

Fortæl os alle, om det virkelig er den korrekte måde at behandle en 57-årig mand som Leif på efter et langt arbejdsliv?

Hvor er Fredericias borgmester i denne sag? Der er hundredevis af syge mennesker i Fredericia Kommune, som bliver behandlet ligesom Leif, og de har i årevis savnet et svar fra borgmester Jacob Bjerregaard på, hvorfor han går ind for en politik, som sparer så meget på syge mennesker, for at få råd til Kanalby, Musicalteater og andre ting som i dag, på Leif`s bisættelsesdag klinger forfærdeligt hult.

“Kejserens nye Klæder” er Fredericia før blevet sammenlignet med, og i dag er vi alle blevet mindet om hvorfor.