I dag løftede LEGOLAND® sløret for næste års nyheder, som i høj grad står i kreativitetens og LEGO® klodsens tegn. Sæson 2022 byder på otte nye, unikke byggeattraktioner, hvor alle – lige fra de allermindste gæster til de mest passionerede mesterbyggere – kan udfolde sig kreativt og skabe flotte modeller til både leg og udstilling.

– I LEGOLAND har vi i over 50 år inspireret vores gæster til, hvad de kan med LEGO klodsen, når det kun er fantasien, der sætter grænserne. Nu glæder vi os rigtig meget til at bruge LEGO klodsen endnu mere sammen med vores gæster, og forhåbentlig kan vi også lære en masse af hinanden, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

De mange nye LEGO byggeattraktioner kommer til at fordele sig over hele parken og bliver opført i en skala og et omfang, som gæsterne ikke kan bygge derhjemme – de skal opleves. Fordybelse, kreativitet, wauw-faktor og fælles familieoplevelser med LEGO klodsen er blot noget af det, som gæsterne i LEGOLAND kan se frem til fra næste år.

Slip kreativiteten løs og oplev de sejeste LEGO® modeller

LEGOLAND® Gallery er navnet på en af de nye byggeattraktioner i LEGOLAND, hvor kreativiteten er i fokus. Her kan gæsterne både selv bygge modeller og blive inspireret og ikke mindst imponeret af nogle af de vildeste LEGO® modeller, der er bygget af LEGO fans fra hele verden.

– LEGOLAND Gallery bliver noget helt særligt, som vi glæder os rigtig meget til at åbne i LEGOLAND i 2022. Vi kommer til at udstille nogle imponerende og spændende modeller fra de dygtigste LEGO fans, men det er også tanken, at gæsterne kan slippe kreativiteten løs og bygge deres egne kreationer, siger Christian Woller.

Gæsterne kan også se frem til at fordybe sig og udvikle deres byggeteknikker i Creative Workshop, hvor hele familien kan lære at bygge seje LEGO modeller.

– Creative Workshop skiller sig ud fra de andre oplevelser, fordi det foregår som en klassisk workshop, hvor gæsterne får undervisning i at bygge med LEGO, og der er fokus på at lære nogle af de teknikker, man kan bruge. Vi kommer til at have forskellige niveauer, man kan melde sig på, så det både bliver lærerigt for de mindste og for de større børn og voksne, som har bygget med LEGO klodser i mange år, siger Christian Woller.

Mange nye familieoplevelser med LEGO

De allermindste gæster kan også glæde sig til et nyt, indendørs DUPLO område med fuld knald på farver, leg og fantasi – og naturligvis masser af DUPLO klodser at slå sig løs i.

Derudover vil der både i LEGOREDO Town og Polar Land være mulighed for action og kamp til stregen, når gæsterne kan prøve kræfter med at designe, bygge og afprøve deres egen LEGO båd og sejle om kap mod resten af familien i oplevelsen ”Build A Boat.”

Ved siden af aktiviteten ”Atlantis by Sea Life” kommer der også et nyt, stort byggeområde ”The Great LEGO Reef.” Her får gæsterne følelsen af at være kommet under havets overflade med masser af LEGO klodser og byggeborde, hvor de kan bygge alt fra blæksprutter til badeænder.

Udover de mange nye byggeattraktioner får den velkendte forlystelse ”Minibåde” i Miniland også nye, flotte destinationer, som gæsterne kan glæde sig til at sejle forbi. De nye destinationer er store, imponerende LEGO modeller af nogle af verdens flotteste bygningsværker.

De mange nye attraktioner og LEGO klodser kan opleves i LEGOLAND fra den 2. april 2022.

Fakta – Nyheder i 2022

I 2022 udvider LEGOLAND med otte nye byggeattraktioner og en stor opgradering af Minibådene og Tysklandsområdet i Miniland.

Minibåde:

– Totalrenovering af forlystelsen.

– Nye store LEGO® modeler af Frihedsgudinden, Taj Mahal, Operahuset i Sydney, Colosseum, Sfinksen, London Eye og Saint Basil’s Cathedral.

LEGOLAND® Gallery

– 250 m2 indendørs byggeoplevelse og stor udstilling af fanmodeller fra hele verden.

– Faciliteret byggeaktivitet med LEGOLAND medarbejdere, der intergerer med gæsterne og inspirerer dem til at bygge flotte LEGO modeller.

– Der bygges kun med gule LEGO klodser i LEGOLAND Gallery.

– 12 store udstillingsmontre med plads til over 100 fanmodeller.

– Placering: Mellem Minibåde og Family Buffet.

DUPLO® Fun

– 250 m2 indendørs DUPLO® byggeoplevelse.

– En verden af DUPLO® klodser der indbyder til leg og sjov for de mindre børn.

– Faciliteret byggeaktivitet med LEGOLAND medarbejdere, der er klar til at indbyde til leg og sjov.

– Placering: Indendørs i lokalerne langs Hotel LEGOLAND®.

CREATIVE Workshop

– Indendørs byggeaktivitet, hvor gæsterne kan melde sig til en faciliteret workshop.

– Der kommer til at være workshops til alle niveauer lige fra de mindre børn til øvede mesterbyggere.

– Placering: Indendørs i lokalerne langs Hotel LEGOLAND.

BUILD A BOAT – LEGOREDO® TOWN

– Udendørs byggeaktivitet, hvor gæsterne kan bygge en båd, der skal sejle ned ad LEGOREDO River. Båden skal både kunne holde sig oven vande og selje hurtigt for at vinde.

– Kanalen er 11 meter lang og tematiseret i LEGOREDO temaet.

– Faciliteret byggeaktivitet med LEGOLAND medarbejdere, der hjælper gæsterne med at bygge både og sørger for at dysten går retfærdigt til.

– Placering: Udendørs i LEGOREDO® TOWN.

BUILD A BOAT – Polar Land

– Udendørs byggeaktivitet, hvor gæsterne kan bygge en båd, der skal sejle ned ad Polar River. Båden skal både kunne holde sig oven vande og selje hurtigt for at vinde.

– Kanalen er 11 meter lang og tematiseret i Polar temaet.

– Faciliteret byggeaktivitet med LEGOLAND medarbejdere, der hjælper gæsterne med at bygge både og sørger for at dysten går retfærdigt til.

– Placering: Udendørs i Polar Land.

The Great LEGO® Reef

– 200 m2 indendørs byggeoplevelse.

– Tematiseret som en undervandsbyggeaktivitet, hvor alt ligner, at man er dykket ned under havets overflade og har fundet ”The Great LEGO® Reef”.

– Placering: Indendørs i lokalerne langs Hotel LEGOLAND® ved siden af Atlantis by Sea Life.

Rebuild the World

– Stor indendørs byggeaktivitet, hvor man kan bygge sit eget bidrag til den store PLANET LEGOLAND® i midten af lokalet.

– Åbnede i juni 2021.

– Faciliteret byggeaktivitet med LEGOLAND medarbejdere, der intergerer med gæsterne og inspirerer dem til at bygge flotte LEGO modeller.

– Placering: Indendørs i lokalerne langs Hotel LEGOLAND®.

MONSTERVÆGGEN

– Stor Monstervæg, hvor gæsterne kan bygge deres eget monster, som de kan placere på væggen.

– Åbnede i juli 2021.

– Antal LEGO® klodser: 1.3 millioner LEGO® klodser.

– Størrelse: 11 meter lang og 2,5 meter høj.

– Arbejdstimer: 2.899

– Faciliteret byggeaktivitet med LEGOLAND medarbejdere, der intergerer med gæsterne og inspirerer dem til at bygge flotte LEGO monstre.

– Tematisering: LEGO® Monster Fighters.

– Placering: Udendørs ved siden af Ghost – The Haunted House, LEGOREDO®Town.