Forside Danmark LEGOLAND® fejrede 50 års fødselsdag med 50 meter kage og fødselsdagssang

LEGOLAND® fejrede 50 års fødselsdag med 50 meter kage og fødselsdagssang

DEL
“Det er en stor dag i dag”, sagde LEGOLAND® direktør Christian Woller, som sammen med Kjeld Kirk Kristiansen kunne begynde fejringen af LEGOLAND med sang, flag og fødselsdagskage.

LEGOLAND® fejrede i dag sin 50 års fødselsdag med 50 meter kage, fødselsdagssang og en masse gæster i dejligt solskinsvejr.

”I dag er en stor dag, for alle os i LEGOLAND. I dag er det nemlig præcis 50 år siden, at dørene for allerførste gang gik op til en masse forventningsfulde børn og forældre, som skulle ind og se på de flotte LEGO® modeller og have en super dag som familie. Præcis det, I alle sammen også er kommet for i dag,” sagde Christian Woller til de fremmødte gæster.

Sang, flag og 50 meter fødselsdagskage

Klokken 14.00 begyndte den officielle fejring af LEGOLAND med taler af først direktør Christian Woller og derefter Kjeld Kirk Kristiansen, hvis far, Gotfred Kirk Christiansen, var manden bag LEGOLAND parken i Billund.

”Vi har været rigtig glade for at kunne fejre dagen sammen med Kjeld Kirk Kristiansen, medarbejdere og ikke mindst alle vores gæster og børnene fra de lokale skoler Billund,” siger Christian Woller.

Annonce

Efter fødselsdagstalerne afslørede Christian Woller og Kjeld Kirk Kristiansen en LEGO model, der forestiller parken, som den så ud i 1968. Modellen er blevet bygget af LEGO fangruppen Byggepladen.

For at runde det hele af sang prinsessen for til fødselsdagssang, og alle gæsterne fik et stykke fødselsdagskage. LEGOLAND fortsætter dog fejringen i resten af juni og slutter fødselsdagsmåneden af med at forsøge at bygge verdens højeste LEGO tårn.

DEL