Legestuen Mariehønen var torsdag klokken 09:30 at finde i Netto på Erritsø Butikstorv, hvor de pyntede to små juletræer der skal sprede julestemning.

Gråvejret har ramt Fredericia, og det hele så trist og gråt ud, da jeg satte mig i bilen for at køre mod Erritsø.

Jeg tog turen derud via Strandvejen og drejede til højre ned ad Erritsø Bygade, hvor folk fra El:Con er ved at gøre julebelysningen klar.

Særligt i starten var børnene i deres es. Som tiden skred frem var der andre ting, end juletræerne, der blev mere interessante i Netto til kunderne og forældrenes store morskab. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Turen gik til højre ind mod Netto, og jeg tog turen ned igennem butikken og ned til kølerafdelingen nær lageret, hvor omkring 15 børn fra Legetuen Mariehønen hyggede til det helt store ædelgran med nissehuer på. De skulle nemlig pynte to små juletræer.

Flere af børnene havde nisserhuer på, hvilket skabte en hyggelig stemning. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Børnene var i deres es, og synes det var spændende at pynte juletræet i fællesskab med hinanden og deres forældre, som også var med.

Børnene var dygtige til at pynte juletræerne. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Flere gange undervejs var børnene så ivrige, at det ene juletræ væltede, men så måtte børnene på den igen – og det gjorde de med glæde og til morskab for forældrene.

Børnene hyggede sig. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Som seancen skred frem var hele Netto-butikken mere interessant for flere af børnene, der pludselig farede rundt i butikken, mens forældrene måtte sætte efter dem og få børnene tilbage på plads ved lageret nær kølerafdelingen, hvor der nu står to flot pyntede juletræer.

Sådan endte det ene juletræ med at se ud. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efter en lille halv time var de julehyggende børn, der i dagens anledninger havde nissehuer på, færdige med at pynte juletræerne og så gik turen ellers retur til Legestuen Mariehønen, hvor de skulle have forfriskninger, som Netto havde givet dem som tak for at have pyntet juletræerne.

Det sidste juletræ blev også færdigpyntet. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

De to juletræer skal nu være med til at sprede julehygge i Netto på Erritsø Butikstorv, hvor der venter de handlende kunder en hyggelig stemning i juletiden.

Om Legestuen Mariehønen:

Legestuen Mariehønen har til huse på Erritsø Bygade 87, og er for børn i alderen 0-6 år ifølge med en voksen. Legestuen har åben klokken 08:30 – 12:00 hver tirsdag og torsdag. Det koster 10 kr. pr. gang for hele familien, mens et helt år koster 75 kr. for pr. barn.

skal køre indtil 6.december
Annonce