Hvis du ikke har mulighed for at deltage i åretsRoskilde Festival, eller bare ikke kan vente, så har du mulighed for at få en ægte rock’n’roll oplevelse lige nu – hjemme i din egen stue. Selvom en uge i et smattet iglo-telt har sin helt egen charme, vil de fleste nok kunne se fordele ved komforten.

De seneste år har flere og flere af musikkens helt store legender fundet vej fra scene til spillemaskiner, der tilbyder den perfekte måde at kombinere interesse for gamling med kærlighed til musikken på. Hvis du kan finde et spil med en af dine yndlingsartister, kan det næsten ikke blive bedre.

Musiklegender på hjulene

Der er efterhånden rigtig mange spillemaskiner at vælge imellem, så der er en god chance for, at du kan finde en artist, du kan lide. Med disse musikalske spillemaskiner, får du en autentisk live-oplevelse i stedet for den sædvanlige baggrundsmusik – så det er klart, at der skal skrues op! To spillemaskiner, der absolut kan anbefales at prøve, er guitar-guden over alle guitar-guder, Jimi Hendrix, og en god gang kvalificeret larm fra Mötorhead. Begge er udviklet af NetEnt, der står bag en perlerække af maskiner med dette tema.

Jimi Hendrix 

Jimi Hendrix behøver næppe er nærmere introduktion, og det kan anbefales at finde de gode høretelefoner frem for at få allermest ud af dette spils fantastiske lydside. Spillemaskinens omdrejningspunkt er 5 bonus features, der bygger på Hendrix’s allerstørste sange som f.eks. ‘Little Wing’ og ‘Purple Haze’. Som sin hovedperson, er dette spil også blevet lidt af en legende, og der er garanti for god underholdning. 

Mötorhead

Hvinende guitar, buldrende bas, tordnede trommer, og “Lemmy”’s alt for vilde stemme… Det er Mötorhead!Bandet blev formet i 1975 i England i 1975 og udgav 40 albums. De eksisterede indtil Lemmys død i 2015. Det er vildt, det er afsindigtlarmendeog underholdende. Spillemaskinen har 76 faste betalingslinjer og 5 hjul. Har du lyst til nemt og hurtig at snuse til disse spil, er der mange muligheder. Læs mere om casino uden nemid her.

Danske rockstjerner i spil

På den hjemlig scene finder vi også artister, der har fundet vej til spillenes verden. En af de rigtigt populære og spændende danske spilleautomater kommer med et tyreskelethoved, en duft af kold fadøl og legendariske Jesper Binzeri front. ‘I Won’t Cut My Hair’… ‘Bad Craziness’… Du har sikkert gættet, hvem det er.

D-A-D

Netop elsket for deres spektakulære live-koncerter og hårdtslående rock, har D-A-D taget springet til spillemaskinernes verden. Og det havde Brødrene Binzer og co. nok ikke forestillet sig, da de startede bandet tilbage i 80’erne. Naturligvis er lydsiden på denne spillemaskine helt oppe i kategorien aldeles glimrende med lydklip fra D-A-Ds enorme bagkatalog. Grafisk set er spillet også meget stærkt og helt i tråd med bandets ånd. Både små og store indsatser er mulige – Jackpots er til gengæld altid store.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.