Legekæden flyttede for nogen tid siden ind til Gothersgade i Bog & Idé, som de deler lokale med – og de er kommet godt fra start derinde.

Indehaver af butikken, Carsten Bank Friis, er optaget, så han overlader seancen med Fredericia AVISEN til Maj-Britt Christiansen, som fortæller, at de er kommet godt fra start med Legekæde.

“Vi er blevet taget godt imod, og man kan godt mærke, at der har været et vakuum, efter Fætter BR lukkede. Der er et eller andet over det, selvom man ikke køber noget med hjem. Det er ligesom hvis man ikke selv har været ude at handle i 14 dage, så bare det at gå ind i supermarkedet og se rugbrødet giver noget til en,” siger Maj-Britt.

Legekæden fylder ikke meget i Bog & Idé, og det er derfor nøje udvalgt hvad der er på hylderne.

Pistoler er en af de populære ting. Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

“Vi har ting som BRIO, LEGO og biler, der er det helt store, som man bare skal have. På den måde har vi taget de mest populære ting fra vores katalog,” siger Maj-Britt og peger på et af de helt store hits

“Pistoler er virkelig noget, der rykker og som man kan se på hylden er det noget af det, som er svært at holde hjemme. Børnene siger, at det er sådan en, som de ønsker sig, så det er jo fedt, a vi har den efterspørgsel på varer.”

Det at Legekæden nu er blevet en del af Bog & Idé har haft betydning for butikken, fortæller Maj-Britt.

“Det gør, at der er noget for hele familien, når de kommer herind og de kan lave flere køb på samme tid. Hvis man eksempelvis skal herind efter et spil, så kan man gå hen til legetøjet bagefter, hvis et af børnene er mere til den slags,” slutter hun.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her