Kære læsere

2019 har været et fantastisk år for Fredericia AVISEN. Vi har fået flere læsere, er kommet ud og omkring, har mærket opbakningen til et lokalejet medie og fået lov til at følge Fredericia og dets borgere i tykt og tyndt.

Vi på redaktionen er ualmindeligt taknemmelige for, at I tager os ind i jeres stuer, deler og diskuterer vores historier, spørger os om at være med og annoncerer på vores avis. Det er på mange måder en ubeskrivelig bekræftende oplevelse, når vi får lov til at beskrive byen og borgerne.

Vi har ikke hvilet på laurbærerne, og vi vil fortsætte i 2020 og det kommende årti med at udvikle vores avis til det bedste, vi kan. I har sikkert allerede bemærket de mange forandringer i design og indhold, som vi gradvist har introduceret. Og der kommer meget mere, det lover vi.

I det nye år vil vi arbejde endnu mere på brugerindragelse, tv og oplysning. For når alt er sagt og skrevet, så er det jer læsere, det hele handler om. I har været med til at gøre Fredericia til den fantastiske by, den er. Og dermed har I givet os noget at skrive om. Ofte har vi fortalt de glade historier og med stor fortællerglæde. Og når det har været nødvendigt, har vi fortalt de dårlige historier og spurgt om hvad, hvem, hvor og hvorfor.

Der er ingen tvivl om at kulturlivet og erhvervslivet har løftet sig gevaldigt, også igen i år. Og det er fortsat sport og musik, hvor vi mennesker har den største fælles platform udenfor holdninger og politik. Det handler om fællesskab.

Det fællesskab I har delt med os, vil vi gerne takke jer for. Alle på redaktionen, inklusiv vores elskede hund, sender jer fredericianerne de bedste nytårstanker og nytårsønsker.

Vi ses i 2020!

/ada

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer