Lauseniana-nytårskoncerterne flyttes næste år fra DGI-huset til Vejle Musikteater, så der tages højde for de gældende COVID-19-retningslinjer for forsamling ved afholdelse af kulturarrangementer.

Lauseniana-nytårskoncerter afholdes næste år i Vejle Musikteater
De årlige Lauseniana-nytårskoncerter, som plejer at blive afviklet
i DGI-huset i Vejle, flyttes næste år til Vejle Musikteater, så der tages højde for de gældende COVID-19-retningslinjer for forsamling ved afholdelse af kulturarrangementer. Det betyder, at der bliver plads til færre gæster. Men der afholdes fortsat to koncerter, som afvikles den 24. januar 2021.

Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- & Idrætsudvalget, Vejle Kommune, udtaler:
“Jeg er glad for, at Vejle Musikteater næste år hjælper os med nytårskoncerterne. Vi lever jo i en usikker tid, hvor meget er foranderligt, så nu er der mere end nogensinde brug for at holde fast i nogle gode traditioner, som nytårskoncerterne jo er.”

COVID-19-sikkert billetsalg: Online og pr. telefon
Billetsalget begynder onsdag den 18. november kl. 10 og billetter købes på Vejle Musikteaters hjemmeside, eller ved at ringe til musikteatrets billetkontor.

Det er ikke muligt, at møde fysisk op i musikteatrets billetkontor, når billetsalget åbner, som traditionen ellers foreskriver. Det kan desværre ikke lade sig gøre i et år med COVID-19.

Billetsalget begynder onsdag den 18. november kl. 10 på www.vejlemusikteater.dk og på billetsalgstelefon 7943 2030. Musikteatret sørger for ekstra personale den 18. november, som står klar ved telefonen til at servicere alle billetkøbere.

Billetprisen er 220 kr. inkl. gebyr.

Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater, udtaler:
“Vi glæder os til at hjælpe med at afvikle de to traditionsbundne nytårskoncerter, og kan garantere, at vi nok skal gøre alt, hvad vi kan, for at skabe en fantastisk oplevelse i Vejle Musikteater og Danmarks smukkeste sal.”

Lauseniana står for den dejlige nytårsmusik
Musikken til nytårskoncerten bliver leveret af Lauseniana, som mange kender under navnet slyngelorkestret, under ledelse af kapelmester Jørgen Fuglebæk. Orkestret har leveret musikken til nytårskoncerten siden 1981.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer