Laura Illeborg er tilbage i Fredericia med nye sange om eksistens, uforløsthed, blå gajol og kærlighed

Laura Illeborg er desuden tilbage i en ny live konstellation med sin gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) – som også har produceret den nye plade.

Albummet ”Det Går Tit Godt” er indspillet med netop Dahl og Møller. Resultatet er 11 smukke og eftertænksomme numre, der peger imod en mere afdæmpet vise- og singer/songwritertradition end tidligere. Nogle vil måske kalde det et mere modent udtryk, men nu er der jo også gået 10 år siden sidst.

Lauras kombination af enkel popmusik og underfundige tekster er altid blevet vel modtaget af publikum, og pressen har ofte udnævnt hende, som Danmarks fineste repræsentant på sit felt. Musikken er nænsomt tilbagelænet og tidløs. Der veksles mellem det helt klassiskesinger/songwriter univers – og det mere vise-agtige. Illeborg evner på moden og charmerende vis at vikle hverdagens små gøremål ind i mere essentielle og reflekterende tanker.

Og så bør man gøre sig den tjeneste at læne sig tilbage, og bare nyde at Knud Møller ikke bare er ”Gud” når han skal håndtere den elektriske guitar, men så sandelig også mestrer de akustiske strengelege. Hvilket der vil være rig lejlighed til at gøre ved koncerten i Tøjhuset fredag, den 8. februar, der således også vil være et sjældent genhør med Møller i Tøjhusets intime rammer.

Billetter til koncerten, der starter kl. 21, kan købes på tojhuset.dk.

https://www.facebook.com/mrhoejer/