Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapporten, og han kunne berette om, at der har været indbrud i Park Hallen, der ligger på Fynsvej. Det er sket onsdag klokken 23:16, hvor der er aflistet en rude af en terassedør, og man har stjålet seks stationære pc’er.

Et andet sted på Fynsvej har der været indbrud på et privat kontor. Det er sket mellem tirsdag klokken 19:00 og frem til onsdag klokken 11:00. Et vindue er blevet opbrudt, og der er stjålet en designbordlampe.

Sidste sag på døgnrapporten er sket på Hylkedal Øst på den sønderjyske motorvej mellem tirsdag klokken 21:00 og frem til onsdag klokken 05:30, hvor der har været tyveri fra en lastbil. Man har opbrudt en grå presenning, og kommet ind via bafdøren, og har stjålet el-produkter af mærket Nilfisk.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer