Lasse Svane Weimar er nomineret til årets træner/instruktør til idrætsfesten, der afholdes på onsdag i Fredericia Idrætscenter.

Lasse Svan Weimar er formand i Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub, hvor hvor han føler sig, at han bidrager med rigtig meget.

“Jeg føler, jeg bidrager med flere ting, som f.eks at give en god oplevelse til børn og deres forældre, både ved deres første møde med klubben og fremad i deres deltagelse i klubben. En anden ting er, at jeg bidrager til gode fællesskaber. Dette både for børn, når de er på lejr, til stævner eller i hverdagen i klubben, og også for klubbens voksenmedlemmer. Jeg laver mange forskellige sociale arrangementer, hvor nogle af dem er: rystesammentur, FJJK-lejr, film-aften mv. Jeg oplever, at børn og voksne er god til byde hinanden velkommen, og det er vigtig del af vores klubkultur. Netop klubkulturen er også noget som jeg bruger meget tid på. Det, at vi har et god og imødekommende miljø, hvor alle kan føle sig velkommen. Det er vigtigt,” siger Lasse Weimar til Fredericia AVISEN og kommer ind på, hvad klubben giver til ham:

 

“Klubben giver mig rigtigt meget. Jeg glæder mig altid til at komme ud og undervise. At opleve alle de glade mennesker som er i vores klub, giver mig energi. Glade børn som smiler, leger, bliver dygtigere og bare har det godt, det betyder rigtig meget for mig. Glade forældre der kommer ud med deres børn, og som troligt sidder og følger dem uge for uge. Der er også masser af klubbens forældre og medlemmer som byder ind med masser af ideer, hvorigennem vi kan udvikle klubben. Det er fedt at være en del af,” fortæller Lasse Weimar og fortsætter:

 

“Klubben har også været en stor del af min opvækst. Jeg har været i klubben siden jeg kunne vende mig fra maven til ryggen selv. Begge mine forældre har sort bælte og har altid været i klubben. Jeg har været medlem siden 1995, hvor jeg selv startede med at træne. Alt det mine trænere har givet mig gennem min barndom, ungdom og voksenliv har været med til at gøre mig til den jeg er, og alt det som de har givet mig, vil jeg gerne være med til at give til andre.”

 

Hvordan er det at være nomineret til årets træner/instruktør?

“Det er en ære at blive nomineret til prisen som årets træner/instruktør. Jeg takker mange gange for nomineringen,” udtaler Lasse Weimar.