I dag kender mange danskere til filler og Botox, der er nutidens kosmetiske tricks til at se yngre ud på blot få minutter. Og der er gode grunde til at benytte sig af de små væsker, der for mange fjerner gener og kosmetiske alderstegn. Men hvad nu, hvis vi fortæller dig, at en ny spiller er på markedet i den kosmetiske klinik?

I dag finder du nemlig laserklinikker, der er specialiserede i kosmetiske behandlinger med laser. Lige her kan du læse mere om, hvad der gør laserteknologien særlig, og hvordan en laserklinik effektivt kan hjælpe dig af med rynker eller uønsket hårvækst.

Hvad er laserbehandling?

Lad os først kigge nærmere på, hvad en laserbehandling egentlig er. Laser er en særlig teknologi, der gør det muligt at fjerne eksempelvis hårsække, tatoveringer eller rynker i huden. Derfor anvendes den også særligt til hårfjerning og rynkebehandling, der er en effektiv og anderledes måde, og hvor du ikke behandles med Botox og filler.

Hos Cosmo Laser har du mulighed for at finde din kosmetiske klinik i København, Århus eller Hørsholm, hvor de netop er eksperter inden for laserteknologien. Her anvendes laserapparater, som indeholder de nyeste teknologier, der giver dig en skånsom og sikker kosmetisk behandling. Laserbehandling er dog ikke nogen permanent behandling, ligesom det gælder for alle andre typer af kosmetiske behandlinger. Derfor vil du skulle gentage nogle af behandlingerne.

Her er behandlingerne

Du behøver ikke lege med nåle og væsker, når du gerne vil have en effektiv rynkebehandling på en kosmetisk klinik i Århus eller et andet sted i landet. I stedet kan du vælge en laserbehandling, hvor du blandt andet kan få hjælp til karsprængninger, pigmentforandringer, rynkebehandling eller arreduktion.

Laserbehandlingen virker på forskellige måder, og ved rynkebehandling hjælper laseren med at fremme hudens kollagenproduktion. Ved hårfjerning er der i stedet tale om opvarmning fra laserbehandlingen, der går ind og ødelægger hårsækkene, og ved arreduktion anvendes en helt tredje teknologi. Laserbehandling tager nemlig udgangspunkt i flere forskellige muligheder, som laseren giver dig, og på den måde kan du få en naturlig behandling, der giver et flot resultat.

Botox, filler eller laser?

Måske du forholder dig en anelse skeptisk over for Botox, filler eller laser. Men heldigvis kan du gøre alle tre dele med ro i maven. Som nogle af de hyppigst anvendte kosmetiske behandlinger kan du være sikker på, at alle metoder er gennemtestet.

Men de store fordele ved laseren er blandt andet, at du ikke skal injiceres med forskellige væsker. Du får samtidig også en naturlig og skånsom metode til at fjerne rynker, og du kan med fordel kombinere flere forskellige metoder, hvis du drømmer om det ultimativt bedste resultat.

Inden du får foretaget en laserbehandling, vil du blive tilbudt en forundersøgelse. På den måde vil du blive guidet til at finde den bedste behandling for dig. Du kan være helt sikker på, at laseren hjælper dig godt på vej mod et yngre udseende, en smukkere hud eller et liv uden uønsket hårvækst fremover.