Der var i dag reception for Direktør Lars Middelboe i anledningen af hans 60 års fødselsdag. Gaver i den lækre afdeling – øl, vin, slik, chokolade og andet fint pyntede godt på gavebordet, hvor fødselaren selv stod og tog imod gæsterne. 

Klokken 14.00 strømmede de første gæster ind og efter det obligatoriske håndtryk eller en krammer var det EUC Lillebælt, der fristede med et stort udvalg af tapas, ost og brød. 

Den lækre mad stod først på programmet til dagens reception og det var meget populært. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Til dagens reception var der også besøg af tidligere og nuværende samarbejdspartnere, kolleger, familie og venner. 

Med blå duge og siddende på blå stole nød folk maden og drikkevarerne, imens volumen steg og steg. 

Også Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer deltog i dagens reception. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Det er en fantastisk dag. Jeg er virkelig glad. Jeg får mulighed for at hilse på en masse mennesker, og allerede nu er jeg overrasket over, hvor mange der er kommet”, sagde Lars Middelboe og gav hånd til de næste gæster. 

Mange lokale erhvervsfolk mødte op til dagens reception. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Der er mange, der gerne vil fejre dig og ønske dig tillykke. Det viser fremmødet også. Lars, du har rundet et skarpt hjørne. Det er en meget speciel dag, måske den sidste runde fødselsdag i dit aktive erhvervsliv. Man ved aldrig om, du tager 10 år mere, “ sagde rektor Lars Hansen og fortsatte:

Rektor på HTX, Lars Hansen talte til direktør Lars Middelboe. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Om nogle år er man måske i 70’erne før, man går på pension. Vi drillede dig med din sidste dag i halvtredserne i går, og nu kan du blive medlem af skolens ældreklub.  Men Lars lidt om dig – du har styr på dit arbejde, du er en økonomimand, og du har styr på alt. Det er vi glade for.”

Der var også morsomme elementer i talen, der også satte fokus på Lars Middelboes fysiske skader og smadrede mobiltelefonglas, hvilket fik tilhørerne til at udbryde i grin. Der var også plads til en fortælling om de mange skud på stammen, hvor det seneste: den nye HTX-bygning snart står færdig. 

Folketingskandidat Tobias Jørgensen fra Venstre kiggede også forbi. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Som øverste leder på skolen, kan vi takke dig for udviklingen. Vi skal løbende træffe mange beslutninger, og fremgangen de seneste år, vil vi tilskrive og takke dig for,” sluttede Lars Hansen hvorefter forsamlingen råbe et leve og sluttede med en skål. 

Bestyrelsesformanden fremhævede de mange gode beslutninger, som Lars Middelboe har truffet. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Så talte bestyrelsesformand Kirsten Bøjler Dall, der ikke havde forberedt talen, men dog havde holdt ind til siden, og giflet lidt noter. 

“Vi var i choktilstand efter det første bestyrelsesmøde. Vi ruskede lidt i måderne møderne blev afholdt på. Ellers mener jeg faktisk det samme som Lars. Vi er glade for dig. Ancienniteten herude vidner også om et godt miljø. Du er meget visionær i forhold til de mange beslutninger, der tages på skolens vegne. Du er ikke længere konservativ. Der er sat gang i store investeringer, hvor vi har haft is i maven, og det har du også vist, at du havde. Jeg sætter pris på din måde at drive skolen på, men også for dine ambitioner og din måde at tænke Fredericia og Middelfart ind, så der er et godt område for skolens brugere at færdes i,” sagde Kirsten Bøjler Dall og så blev fødselaren igen hyldet med leve. 

Også Peder Hvejsel kiggede forbi og hilste på fødselaren. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

En rørt Lars Middelboe tog også ordet og roste skolens udvikling. 

Rektor Poul Erik Madsen fra Fredericia Gymnasium kiggede også forbi. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Efter godt 27 år på skolen her, kunne man tro, at jeg ville synes, at det var kedeligt, men nej. Med reformer og andet, så bliver det aldrig kedeligt. Vi skal leve op til mange krav og en høj kvalitet, og det gjorde vi til trods for det pres, der kommer på de økonomiske aspekter, “ sagde Lars Middelboe, der ikke havde det store behov for at tale om sig selv, men hellere om skolen, som ligger hans hjerte nært. 

Christian Jørgensen (V) og Jens Jonatan Steen (A) kiggede også forbi. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Læs i øvrigt meget mere om Lars Middelboe i vores serie: Ugens Kurt

https://fairbillet.dk/t252/Kvindeaften%20med%20Raz%20fra%20RAZspa
Foredrag med skønhedsguruen Raz fra RAZspa, der lige nu også er aktuel i Beauty Bosserne.