LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse NættersOrkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hversommer turneret ..og igen i 2019 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark. Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillendemaskine, vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer”ud over kanten” og skabe en fest af de store.

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock. Det er moderne folkemusik – også kaldet New Folk ! Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album, Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet….og med stort fremmøde til samtlige koncerter.

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. I 2019 vil der også være sange fra det nyeste udgivelse, Drømmefanger, som bla. ”Gedens Tænder” i lunt selskab med store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian !

” Vi glæder os enormt til at tage hul på et nyt spændende 6. juli kapitel, som nu også til en større koncert inddrager de smukke historiske omgivelser i Kastellet”, siger Direktør i EventC Ulrich Nicolaisen

Lars Lilholt Band spiller i Kastellet, Fredericia Lørdag d. 6. Juli kl. 19,30 Billetter kan købes på www.billet.dk

Hvor der kan købes alm. Billetter, siddepladsersamt en fæstningsbillet som indeholder fri øl vand & cider.

https://goo.gl/MSbg7k