‘Er de klar til at løse gåden?’ Sådan spørger den prisbelønnede skuespiller Lars Bom, der i samarbejde med Højskolen Snoghøj, inviterer til et uhyggeligt og psykologisk drama i højskolens afsluttende forestilling.

“Gys og gru kan ikke kun opleves i biografsalen,” siger Hans-Christian Leonhard, der er linjeleder for højskolens Skuespiller BaseCamp, om stykket ‘Lilleskoven,’ som er skrevet af den norske dramatiker Jesper Halle. “Det bliver en intens og uhyggelig affære,” lover han.

Og det bliver det altså med den anerkendte og prisbelønnede skuespiller Lars Bom i instruktørstolen, og han har i sinde at føre publikum med tilbage til barndommens gade og ind i de dybeste afkroge af børn og voksnes sind. En forsvinding og et tilbageværende mordmysterium sætter rammerne for teaterstykket, der bliver spillet af eleverne på Højskolen Snoghøj i Fredericia.

Et professionelt samarbejde
Lars Bom er en del af det professionelle skuespillerteam, der i samarbejde med Højskolen Snoghøj forsøger at udvikle de mange håbefulde skuespilleraspiranter til det ypperste. Det er bl.a. sket på denne otte uger lange rejse, der nu kulminerer i dette anmelderroste teaterstykke.

“Højskolen Snoghøj har tidligere haft stor succes med at inddrage kendte skuespillere og instruktører. Det er med til at give eleverne på vores Skuespiller BaseCamp-linje en stor oplevelse og samtidig fremme elevernes evner og talent,” udtaler Hans-Christian Leonhard.

Lilleskoven, iscenesat af Lars Bom, har premiere den 27. maj på Højskolen Snoghøj i Fredericia.

Billetter kan købes her: https://billetto.dk/search?text=lilleskoven

I videoen fortæller Lars Bom om stykket og arbejdet med de unge elever. 

Lilleskoven – Mød Lars Bom from Højskolen Snoghøj on Vimeo.