Ingen tvivl om at vi i Fredericia har det bedste og det mest seriøse bud på den nye politiskole, og borgmesteren har i følge eget udsagn i sidste uge, gjort et godt stykke præsentationsarbejde over for ministeren og udvalget.

I diverse medier fortalte Jacob Bjerregaard Jørgensen ligeledes, at hans fornemmelse var rigtig god og, at vi var blandt de kommuner der lå helt i top, når udvalget om kort tid skulle pege på den heldige kommune.

Hvad der så har ændret sig inde i hovedet på borgmesteren siden, vides ikke med sikkerhed, men det virker ikke ret gennemtænkt, sådan at sælge ud af de gode argumenter og lægge sig fladt ned på maven for Trekantområdets seks andre borgmestre.

Hvis en sælger ved han har den bedste vare, og han laver et godt stykke salgsarbejde, kan han forvente at varen bliver solgt, men hvis han samtidig fortæller, at man kan købe en lignende vare henne på det næste gadehjørne, kan han nok ikke regne med nogen omsætning den dag.

Så kære borgmester “for Fredericia”, miraklernes tid er endnu ikke forbi, men det bliver nok ikke med din hjælp, hvis vi skulle være så heldige at få Politiskolen hertil.

Venlig hilsen
Kenny Bruun Dupont Olsen

Formand for Børn- og ungeudvalget
Kommunalbestyrelsen
Fredericia Kommune