Jeg undrer mig noget over Borgmesterens negative svar på Venstres bekymringer udtrykt i mandagens udgave af Fredericia Dagblad.

Vi i Venstre fastholder, at Fredericia er den eneste rigtige placering for en kommende politiskole. Det synspunkt sætter Jacob Bjerregaard spørgsmålstegn ved, når han sammen med Trekantområdets andre 6 borgmestre nu siger, at “politiskolen bare skal ligge et sted i Trekantområdet”.

Borgmesteren afviser Venstres kritik og kalder det en søgt konflikt. Kære Jacob Bjerregaard, her er ingen søgte konflikter, kun dem du selv opfinder – det eneste vi udtrykker, er at vi gerne ser Fredericia stå alene – for det kan vi nemlig godt! Retsudvalget kender udmærket Trekantområdets beliggenhed. Og undskyld mig, men hvad er strategien i at sige vi har Danmarks bedste beliggenhed på en ene side, og på den anden side så sammenligne denne med Billunds – der er stor forskel. Ikke nok med det, refereres der til at Vingsted har gode skydefaciliteter, derved drukner vore egne faciliteter.

Borgmester, du sælger ud af vores gode argumenter som absorberes i Vingsted, Trekantområdet og fælles fine udtalelser. Vi kan godt stå sammen i Trekantområdet, det gør vi tit, men bestemt ikke i dette tilfælde. I Fredericia skal vi sætte alle sejl ind for at få Politiskolen til Fredericia. Det er det eneste rigtige.

Peder Tind
Borgmesterkandidat (V)
Harevej 16.
Fredericia.