Uha – uha som Venstre i Fredericia gang på gang kan finde fejl ved byens borgmester Jacob Bjerregaard.

Venstre skal da ikke have skyld for, at tale Fredericia op. Venstre ligger tilsyneladende søvnløs eller har mareridt over Venstres egen førte politik på Christiansborg vedrørende fordelingen af de statslige arbejdspladser. De anklager gang på gang Jacob Bjerregaard for at være skyld i, at en Venstre minister ikke ved hvor ministerens styrelser ligger placeret i landet.

Jeg formoder, at Venstre i Fredericia ved, at det er en Venstre minister i en Venstre regering, der har bestemt udflytningen og ikke Jacob Bjerregaard. Så vil jeg nemlig vove den påstand, at det havde set bedre ud.

At en Venstre minister ikke ved, hvor Fredericia og Esbjerg ligger er jo kun beklageligt, men Energiministeren er jo også en travl herre, med alle de bestyrelsesposter, han skal passe ved siden af.

Det kan da ikke, være Jacob Bjerregaards skyld, at Energiministeren ikke kender landet som han skal tjene.

Nu har Venstre i Fredericia så påtaget sig det store ansvar at sørge for, at Fredericia får den kommende politiskole – altså engang ude i fremtiden – om nogle år – måske.

For en god ordens skyld har Venstre i Fredericia allerede taget æren af den sag. Jeg må så håbe på, at Justitsministeren kender byerne bedre i Danmark end Energiministeren.

Venstre i Fredericia er så langt fremme i planerne om en politiskole, at de har sendt gode råd videre til borgmesteren. Så er det jo godt at Venstre fra den 1. januar 2016 besætter formandsposten i den nye udvalg i byrådet, der jo netop skal skaffe uddannelse til byen.

MEN jeg tror nu nok, at borgmesteren er klar på politiskolen og det er han gennem et bredt samarbejde i byrådet, men her vil Venstre måske ikke være med?

Der er jo ikke den store hemmelighed, at andre byer i Danmark også er interesseret i en placering af en politiskole og det kan jo ikke udelukkes, at en anden by får politiskolen.

Hvad så Venstre i Fredericia, hvem vil I så give skylden eller er i ”mandfolk” nok til at indrømme, at i fejlede og tager nederlaget med oprejst pande.

Jeg er overbevist om at borgmesteren og byrådet gør et stort arbejde for, at tiltrække politiskolen til Fredericia og byrådet gør det sikkert med eller uden Venstres støtte i byrådssalen.

Dennis Nielsen
Brovadvej 46
7000 Fredericia