Jeg har med undren læst, at et byrådsmedlem fra venstrefløjen påstår at et andet parti fra samme fløj stiller forslag, der vil lukke bestemte daginstitutioner i Fredericia.

Det er både rimeligt og lovligt, når vi som politiske partier stiller spørgsmål til og kritiserer hinandens forslag.

Men som minimum må vi kunne forlange, at vi sætter os ind i modpartens forslag og argumenter, inden vi går ud offentligt med angreb. Det er utidigt at komme med usande argumenter blot for at promovere sig selv.

I Miljø- og Velfærdslisten, Fredericia er vi absolut ikke altid enige med SF, men når Cecilie Roed Shultz, som det også er sket i andre tilfælde i forhold til forskellige partier og personer, opfinder sin egen sandhed i håbet om at fremme sin egen persons muligheder frem for venstrefløjens sag, bliver det for meget.

Det er meget sørgeligt, at vi i Fredericia ikke kan se, at venstrefløjen er repræsenteret i byrådet.

For socialisme i en ordentlig og fair tone.
Jørn Henner
formand for Miljø og Velfærdslisten.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Janni H.
Janni H.
8 måneder siden

enig med Jørn Henner.

Det er påfaldende, at Cecilie Roed Shultz fra Enhedslisten retter et angreb på SF lokal, for noget der afgøres på Christiansborg, kort tid efter at et nyt SF medlem står frem som talerør for det udsatte i Fredericia i et kommende byråd.

Det er påfaldende.

I de 6 år Cecilie Roed Shultz har siddet i byrådet, her har hun absolut ikke været de udsattes talerør, tværtimod har hun valgt symbolpolitik vejen, der ingen effekt har haft på det sociale område i Fredericia.

Set fra oppe fra et helikopterperspektiv, ja så mangler venstrefløjen nye folk med kvalitet og som har evnen til at samarbejde med resten af venstrefløjen.