Debatindlægget er skrevet af skribenten, og udtrykker udelukkende dennes holdning.

Denne gang er det Fredericia Kommune, der ikke ønsker at leje idrætsanlægget ud til Stram Kurs Rigskongres!
Trods det at sidste Rigskongres forløb ganske fredeligt.

Stram Kurs 1 maj i Fælledparken forløb ligeledes ganske fredeligt og både Stram Kurs demonstration mod forurening i Lillebælt ved Trelde Næs, og to demonstrationer på Rådhuspladsen i Fredericia, er forløbet fredeligt. Dog forsøgte Fredericia kommunes medarbejdere at forhindrer unge mennesker i at tale med Stram Kurs medlemmer, hvilket naturligvis var til stor undren!

Bortforklaring om hvorfor Stram Kurs ikke må leje idrætsanlægget i Fredericia er mange. Først var det fordi der ville være politi til stede hvor Rasmus Paludan er. Denne grund var dog ikke holdbar, idet der også er politi tilstede ved visse sportsbegivenheder. Så var det ford, a der er Corona udfordringer, hvilket heller ikke er holdbar, når der afholdes en del andre arrangementet på idrætsanlægget.

En lejepris kan ikke oplyses, og en dato ud i fremtiden kan ikke findes osv. I hvor høj grad er det tilladt, at en kommune chikanerer et politisk parti, som 63.000 borgere har stemt på ved et folketingsvalg?

Hanne Kronborg
Kreds- og Rigsleder
Stram Kurs

2 KOMMENTARER

  1. ER DET DIG SELV DER SLETTER HANNE KRONBORG; FORDI AT SANDHEDEN OM DIT SVINERI DU BYDER DANSKE MODERHJERTER DU ER TRUET AF IKKE MÅ FREM I LYSET; SÅ KAN DU IKKE KOMME I TINGET OG FÅ VERDENS HØJESTE KONTANTHJÆLP FOR AT TORTURERE DINE MEDMENNESKER. ! JEG SØRGER FOR DU ALDRIG NOGENSINDE BLIVER GLEMT FOR DIT VAMLE SVINERI; OG DET SKINNER UD AF DIG; DU IKKE FATTER EN DYT AF FRIMURER OG HVORAN MAN BEHANDLER SINE MEDMENNESKER; DEM VÆLGER DU JO AT PISKE, SÅ OND EN KÆLLING ER DU OG DET VIL DU GERNE HAVE SKAL BLIVE I MØRKET. !!! MEN DET FORTJENER AT FÅ LYS; SÅ ALLE KAN LÆRE DEN ÆGTE SNOTDUMME ONDE HANNE KRONBORG AT KENDE. !!!! AT RASMUS PALUDAN BEHOLDER DIG; DET ER GODT NOK ULÆKKERT: !!

Leave a Reply