Når jeg tænker tilbage på byen for 4-5 år siden, så var et kedeligere sted at bo, et kedeligere sted at være et ungt menneske.

Der sket meget vi har fået en midtby i udvikling, mange nye og spændende butikker, cafeer og restauranter for en hver smag og prisklasse, men vigtigst af alt oplever jeg en stolthed for byen.

Den stolthed har desværre være væk i mange år og derfor betyder det meget at vi få den tilbage. Nu kunne jeg så godt tænke mig at gå lidt op i helikopter perspektiv og tænke på hvordan den stolthed er kommet tilbage.

Personligt tror jeg det hænger sammen med at vi har fået et fyrtårn for byen i form af Teateret, det at Søren Møller og co. Igen og igen høster de 5-6 stjerner i anmeldelser og er i tv hver gang de har en ny stor forestillinger, det gir stolthed og man skyder lige brystet lidt frem og tænker det min by og vores teater.

Men udover fyrtårn i Teateret, så har vi også fået en rolig kaptajn som kan samle tropperne og så de kan samarbejdet til at fungere, her tænker jeg på byrådet og Jacob Bjerregaard, det samarbejder og de brede forliger er grunden til erhvervs livet tør investere i Fredericia og ligge planer for at være vores naboer de næste 20-30 år.

Derfor vil jeg håbe på 4 år mere med samme fremgangs måde, hvor vi skridt for skridt gøre byen bedre og bedre for alle i Fredericia.

Mads Warming
Frantz Hansens Alle 48
7000 Fredericia
Næstformand Socialdemokraterne Fredericia