Ja nu er der gode grunde til salg tæt ved vandet og med god beliggenhed i Snoghøj, tæt til motorvej og med cykelsti op i skolegården og i et pragtfuldt naturområder.

Men hvorfor skal de sælges på denne måde og til den pris, det må der være rigtig gode grunde til?

Det er ca. 1 år siden de blev købt af kommunen og er først klar til byggeri ca. 1.9.16 – hvorfor skal der gå så lang tid,? i betragtning af at Fredericia kommune ikke har solgt nogen grunde i 2. halvår af 2015 og kun 7 ialt i 2015. I den private udstykning ved Puggårdsvej er der solgt 27 grunde på ca. 4 måneder så det kan lade sig gøre.

Så bliver de sat til salg på bedste bud indenfor 14 dage hvoraf den ene uge er vinterferie, det er ikke nemt for nogle som ikke på forhånd ved, at disse grunde nu vil blive sat til salg, at få lavet et projekt, talt med håndværkere, set på grund og få finansiering på plads, er der gode grunde til at de skal sælges på bud med så kort varsel, også i betragtning af at der først kan bygges efter 1.9.16?
Det er da at favorisere en lille skare som vidste de kom til salg.
Nøjagtig som da de andre erhversejendomme blev sat til salg sidste år.

Hvorfor har man ikke, som mange andre steder, givet 2-3 måneder til budgivning, så ville der også være mulighed for:
at få annonceret med grundene til et større kreds i aviserne både lokalt, regionalt og landsaviserne
få sat et salgsskilt op på Kolding Landevej
invitere interesserede til åben grund, og vise området frem
præsentation på de nye flotte lysskilte ved indfaldsvejene
har man via indflytterkonsulent få lavet tiltag overfor de 43% der indpendler til Fredericia dagligt
altså skabe lidt omtale og engagement omkring salget, der bliver ikke gjort meget for at få salget bredt ud til en større publikum, er der gode grunde til det?

Er det ikke meningen, at man gerne vil have solgt til nogle af de mange indpendlere?

I lokalplan fremgår det stadig at der er elledninger over arealet på trods af de for længst et pillet ned, desuden fortæller man heller ikke i annoncen, at der kun er 300 meter til badestrand, det er ret væsentligt.

Salgspriserne er efter min bedste overbevisning sat alt for lavt, når man ser på hvad der ellers er til salg i f.eks. Middelfart, v/Jyllandsvej/Falstersvej og i Strib og til hvilke priser, og også når man sammenligner kommunens egne priser i Golfkvarteret, og den nye private udstykning derude. Samt andre udstykninger i Skærbæk og Børkop, Hedensted og Vejle med samme afstand til byen og med dårligere beliggenhed.
Det er fint nok man vil sælge selv, men så er man nødt til at ofre annoncer, så man bliver klar over der er noget til salg, det gør andre i Jyllandsposten, Fyens Stiftstidende mv.

Så kunne man sagtens have forlangt en højere pris, er der nogen gode grunde til de skal sælges så billigt? Med de priser de er sat til salg til overrasker det ikke mig, at der er solgt 6 på en måned. Hvis man fik sat prisen for højt ville den jo altid kunne sættes ned igen. Der er nok at bruge pengene til.

Med venlig hilsen
Hans Thomassen
Plantagevej 46
Snoghøj
7000 Fredericia.