Abraham’s gud er skyld i mange af de ulykker der er sket i verden til og med i dag. Var Abraham i dag kommet og befalet ting efter at have talt med en brændende busk, et kald fra himlen eller andet, ville han nok blive anbragt på den lukkede.

Spørgsmålet er ikke bare omskæring, men også under hvilke kliniske forhold og uddannelses niveauet på de udførende. At kupere haler på dyr er forbudt, så bør omskæring også forbydes til de pågældende selv kan bestemme. Det andet er religions tvang og indførelse i en religion man ikke med sikkerhed ved om man vil følge som voksen, vi har religionsfrihed i Danmark, så forældre lad være med at bestemme og udsætte Jeres børn for noget der ikke kan omgøres.

Ved konfirmationen kan man bekræfte sin tro eller non-firmeres, efter det 18 år kan man beslutte sig for omskæring eller ej.

Stenalder tro og ideologi bør ikke dominere i vort århundrede, uanset tros retning, både samfund, videnskab og uddannelse er udviklet, flertallet tror jo heller ikke på Odin og Thor mere.

De gamle religioner, især de 3 store og de fanatiske følger af samme skaber ikke fred med fredens religioner og deres mange fortolkninger af samme, tværtimod.

Myndigheds alderen på 18 år, bør ikke give forældre ret til at mishandle børn før det 18 år, uanset tro, så må de religioner der har en deadline for omskæring accepterer de ikke lever i den uoplyste tid, baseret på en tro opfundet af folk der ikke vidste jorden var rund, hovedsageligt ikke kunne læse og har lagt i stamme og klan krig siden de klatrede ned fra træerne.

Kort sagt omskæring af religiøse årsager er ikke barnets tarv og de politikere der stikker halen imellem benene i debatten og bøjer sig for religiøse krav har Jeg svært ved at tage seriøst. En svær sag med stærke holdninger siger politikkerne, JA derfor har vi brug for stærke politikkere der tør stå op for de svage. Børnenes statsminister er jo gået i flyverskjul, Nye Borgerlige er støtter forbud mod religiøs fanatisme og dermed omskæring. Folketingsgruppen er dog fritstillet til at stemme efter personlig holdning.

Følg
Notikation om
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
1 måned siden

“Folketingsgruppen er dog fritstillet til at stemme efter personlig holdning.” Poul Rand, jeg går ud fra, at du kender Danmarks Riges Grundlov? Jævnfør den, kan du egentlig ikke tillade dig at skrive det ovenfor citerede. Jeg ved, at Grundloven brydes den ene gang efter den anden på dette område. Men det er ikke acceptabelt, at bryde Grundloven!

Poul
Poul
1 måned siden

Nu er min tolkning af grundloven nok lige så god som din Jens Jørgen Pedersen. Citatet er fra en Nye Borgerlig udsendelse, Nye Borgerlige har lige som DF og sikkert andre partier fritstillet medlemmerne til at stemme efter overbevisning. Sådan er partipolitik bare.

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
1 måned siden
Svar til  Poul

Poul Rand
Jeg tror ikke, at du forstod det jeg skrev?

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
1 måned siden

Beklager, men du forstod ikke det, jeg skrev. Præv igen!