Det er en rigtig dårlig ide, at give flygtninge/migranter særlige fordele, som danskere ikke har. Derfor har Dansk Folkeparti i Byrådet også foreslået, at den særlige regel om, at flygtninge ikke skal betale indskud i to kommunale ejendomme i Kolding Kommune, bringes til ophør.

Det er urimeligt, at mennesker som aldrig har bidraget til det danske samfund, skal stilles bedre end de danskere som er født og opvokset her.

Kolding Kommune skal ikke være et tag-selv-bord, hvor man – fordi man kommer fra Mellemøsten, Iran eller Afrika – kan få det, som vi ikke engang tilbyder vores egne borgere.

Hvis nogen havde fortjent at slippe for indskud, så er det vores seniorer der skal på plejehjem, efter et langt arbejdsomt liv, hvor de har betalt skat og bidraget til vores samfund.

Der skal ikke være særlige regler for mad, svømmebade, indskud, arbejde med børn eller f.eks. ansættelser med tilskud for udlændinge.

Det er et skråplan som vi skal sige fra overfor, såvel i Kolding Kommune som nationalt og så må vi appellere til Regering og Folketing, om at få lukket grænsen.

Søren Rasmussen

Viceborgmester

Dansk Folkeparti

Primulavej 7

6000 Kolding