Siden Kolding Miniby blev grundlagt er der sket en rivende udvikling. I dag efter rigtig meget frivilligt arbejde, er Minnibyen en dejlig attraktion. Hvert år trækker den mange begejstrede mennesker til. De får en god og sjov oplevelse. De får også et indblik i Koldings spændende historie. Uanset alder er Minibyen populær.

Det sammenhold og samvær som er blandt de frivillige og den fritidsbeskæftigelse det er, at lave husene og vedligeholde dem, er også et vigtigt aspekt. Det er en fornøjelig beskæftigelse for de frivillige og giver et godt indhold i dagligdagen.

Kolding Kommunes Kulturudvalg er netop ved at frigivet 600.000 kr. Det er til midlertidig indkvartering og flytning af værkstedet samt udvidelse på af Minibyen ved Geografisk Have. Som aktiv i Dansk Folkeparti er jeg glad for, at det er mit parti der har sørget for, at disse penge er blevet afsat. Ligesom det er Dansk Folkeparti der har sørget for at Minibyen får et årligt driftstilskud.

Rigtig glædeligt er det, at jeg fornemmer der i Kolding, på tværs af interesser og andre skel, er bred opbakning til Minibyen og glæder over alt det de frivillig bidrager med.

Susanne Raarup Hvid Hansen
Formand for Dansk Folkepartis Kulturudvalg
Kingosvej 15
6000 Kolding