Cecilie Roed Schultz forslag om at jobcentret i Fredericia skal ferielukkes i Fredericia 3 uger om sommeren, det kan man kun have en hovedrystende holdning til.

Hvad det samfundsmæssig vil koste såvel virksomhederne og de ledige er svær at sætte tal på, men ”igen igen” ligger det mere og mere klart, at Cecilie ikke tænker på virksomhederne og de lediges ve og vel, men at hendes hjerte ligger et andet sted.

Vi har tidligere i år set, at Cecilie og Enhedslisten fra Fredericia ikke har været opdateret om hvad der foregår i byrådet omkring jobcentret, det må borgerne og virksomhederne reflektere over.

Hvor ligger Cecilies hjerte egentlig når vi taler om jobcentret ?

En ferielukning vil skade jobcentrets fremtid, da virksomhederne vælger at benytte andre job rekruteringskanaler, og hvem skader det så i sidste ende ?

For de lokale virksomheder kan det betyde tabte ordre, og dermed væksttab og konkurrencedygtighed over for nabobyernes virksomheder.

Samtidig står Cecilie for at vil bruge xx millioner kroner på byens teater

Fredericia har en sønderskudt venstrefløj, det forstår man mere og mere, når man ser når man ser SF og Enhedslistens agerende lokalt i Fredericia.

Kenneth Jensen