Efter mit tidligere læserbrev vedrørende køb af julepynt for lånte penge, har flere borgere henvendt sig til mig både med anerkendende og kritiske kommenterer. Det er sundt for demokratiet og det politiske liv i Fredericia.

Nogle fik den opfattelse at jeg ikke brød mig om julepynt i byen eller at jeg ville jage handlende ud af byen. Jeg vil gerne understrege at jeg elsker Julen og de traditioner som hertil følger. Jeg synes det er fint at udsmykke Fredericia by med julepynt, så længe vi har pengene til det.

Min anke er alene at der er indkøbt ny juleudsmykning for lånte penge. Denne lemfældige omgang med lånte midler ville sende almindelige mennesker i Luksusfælden på TV3. Hvis kommunen havde brugt opsparede midler, havde jeg ikke haft problemer med det, for så havde det blot været en politisk prioritering og ikke efterladt en regning, der følger os i de næste 25 år.

For få år siden havde kommunen end ikke råd til at hænge det eksisterende julepynt op og måtte have hjælp af private virksomheder. Nu fører man sig frem med store armbevægelser. Hvor er mådeholdet henne? Har byrådet allerede glemt de magre år og at de før eller siden kommer igen?

Den tidligere juleudsmykning i byen fejlede jo intet og jeg er overbevist om at fredericianerne i den grad vil bakke op omkring julehandlen og fællesskabet mere end nogensinde før, selvom der ikke ville have været diverse Disney figurer og et flot lysende rådhus i byen.

Derfor overraskende det mig også gevaldigt at læse samtlige partier i det nuværende Byråd, synes det var en rigtig god ide at optage et millionlån til julepynt.

I den forbindelse kunne det være yderst interessant for borgerne at vide, hvor mange af de lokale byrådspolitikkere, der kunne finde på at optage privatlån til at julepynte deres private hjem?

Det må vi have svar på.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer