Der er sket et underligt skred. Vores Udenrigsminister, Kristian Jensen, har skrevet under på en erklæring om, at det er en menneskeret at skære i mindreårige drengebørns kønsorganer.

Vores Kulturminister, Bertel Haarder, insisterer på at det vil være forkert at stille samme krav til en børneattest for udlændinge, som vi stiller til danskere. Pædofile fra lande hvor det ikke er muligt at indhente en børneattest, har dermed fri adgang til at arbejde med børn i Danmark.

Hvad er det der gør, at store dele af Folketinget, er imod at beskytte børn mod omskæring og pædofili? Der er tydeligvis en betydelig kløft, mellem det der opfattes som anstændigt og rigtigt overfor børn, i den danske befolkning og så blandt flertallet af politikerne i Folketinget. For hvordan kan vi elleres ende med en Udenrigsminister, der ser det som en menneskeret at skære i små børn og en Kulturminister der ikke vil stoppe udenlandske pædofiles adgang til danske børn?

Jeg er glad for Dansk Folkepartis politikere kender forskel på rigtigt og forkert, men jeg skammer mig over regeringens holdning.

Søren Rasmussen
Viceborgmester
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
Kolding