For Dansk Folkeparti i Kolding kommune, har 2016 været meget aktivt og godt år.
Både i Byrådet, Regionsrådet, Folketinget og Ældrerådet, er vi godt repræsenteret og kan melde om mange og positive resultater.

Vi har været på gaden mange gange og møder kun venlighed og ønsket om positiv debat og svar på gode spørgsmål.

Sagerne i Europa-Parlamentet har fyldt meget i de landsdækkende medier. Vi har naturligvis været spændt på om de også ville få betydning for os lokalt. Det har ikke været tilfældet. Vi har bl.a. deltaget på julemessen i Vamdrup og her var der mange, der gerne ville tale politik. Særlig lokalpolitik, mens EU ingenting fyldte. Borgerne i Kolding Kommune kan godt skille tingene ad.

Sidste del af 2017 vil i høj grad blive præget af valgene til byrådet og regionsrådet. Dansk Folkeparti vil være synligt i hele Kolding Kommune og præsentere både de mange resultater vi har opnået og det vi vil arbejde for, i den kommende valgperiode. Vi glæder os til at møde jer alle på gade og stræder, til møder og hvor demokratiet ellers blomstre.
Men inden vi når til valgkampen i oktober og november, så har vores politikere meget de skal nå. For Dansk Folkeparti bliver i arbejdstøjet – i hele det nye år – og vil gennem konstruktivt samarbejde, kæmpe for en stadig bedre Kolding Kommune.

Godt nytår til jer alle.

Gunner Nielsen
Formand for Dansk Folkeparti
Skovlundvej 52
6000 Kolding