Mine oldeforældre i 6.generation kom til Fredericia fra helholdvis Tjekkiet og Preussen. De havde hørt om en by mod nord, hvor der var frihed, mangfoldighed og rum til at skabe sig en bedre fremtid. Igennem generationerne, har byen udviklet sig til det vi har i dag. Især igennem de sidste 10 år, har vi med kanalbyen skabt en hel ny bydel og vi har fået flere virksomheder til byen. Transportcenteret i Taulov og de virksomheder der har valgt Fredericia, er med til at placere os på Danmarkskortet.

Før i tiden, da jeg var barn, havde Fredericia et ry for at være en beskidt industriby. En by man kun kørte hurtigt forbi i toget eller på motorvejen. I dag er det helt anderledes. Igennem visionære, stærke politiske beslutninger, har et enig byråd igennem de sidste perioder, formået at skabe en mere levende og kulturrig by. Hvordan ser det ud i Fredericia, når vi tænker de næste 10 år eller mere frem? For mig handler det om at vi skal være gode til at inddrage borgerne. Vi skal passe på at Fredericia ikke minder om en hel kommune, hvor der er hovedfokus på udvikling af indre by. Landsbyerne skal også føle at de er en del af Fredericia, hvor man kan se sig selv i de beslutninger der bliver truffet. Derfor ønsker jeg en øget borgerinddragelse, før valget og efter valget til november. Vi skal altid være gode til at lytte og lære af borgerne. Alle har historier at fortælle om en hverdag i Fredericia og vi skal gøre det lettere at være Fredericianer. Senest har vi fået en række uddannelser til byen og hvad det betyder for den enkelte kan man høre mere om nu på lørdag i gågaden, hvor Socialdemokratiets valgbutik har åben 10-12. Der kan man møde mig og høre mere om hvad jeg vil tage med ind i byrådet efter valget i november samt komme med input til udviklingen af Fredericia.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Henrik Krogh
Henrik Krogh
11:01 - 25. juni 2021 11:01

Indlægget må være skrevet af en fra partikontoret, der ikke bor i Fredericia. Ellers ville man vide, at Fredericia lige netop er blevet udviklet til at være et transportindustri-centrum med hvad deraf medfølger af sundhedsskadelig støj, udledning af giftige partikler og manglende bosætning. Man kan bare stille sig ned i krydset Snoghøj Landevej/Røde Banke og nyde den omtalte visionære udvikling. Når der tales om uddannelser, biodiversitet og grøn omstilling i Fredericia er det rent bullshit-bingo – og vil nok blive endnu værre, når valgkampen først rigtig går i gang. Kære politikere; tag nu udgangspunkt i Fredericias bedrøvelige virkelighed og kæmp for borgerne i stedet for at kæmpe for lastvogne og containere, der jo reelt afvikler Fredericia som bosætningssted for mennesker, fauna og flora.