Forside Debat Læserbrev: DF´er er misforstået i en sag om en folkekær kvindelig fodboldspiller?

Læserbrev: DF´er er misforstået i en sag om en folkekær kvindelig fodboldspiller?

DEL

Dansk Folkeparti er kendt, som et modent og seriøst parti, for hvem ordentligheden har stor betydning.

En udtalelse fra Susanne Eilersen har skabt tvivl om vores ordentlighed.

Udtalelsen faldt i et indlæg på Facebook omkring angriberen på det danske kvindelandshold Nadia Nadim.

Heri meddelte Susanne Eilersen følgende “Helt forudsigeligt, at pressen skal fremhæve en udlænding som noget særligt, er ved at være godt træt af det¨.

Den udtalelse rejste en landsomfattende proteststorm også kaldet “shitstorm” med Susanne Eilersen der både er Folketingsmedlem opstillet i Esbjerg og 1. viceborgmester i Fredericia, for Dansk Folkeparti.

Susannes udtalelse er ikke svær at tage fejl af, selv om hun hævder, at hun er blevet misforstået.

Det er vigtigt for mig, at den udtalelse ikke tolkes, som værende udtryk for holdningen i Dansk Folkeparti.

Nadia Nadim er en udlænding, der har opnået dansk statsborgerskab. Hun er dygtig, flittig, charmerende og ikke mindst en ROLLEMODEL, som mange unge mennesker med udenlandsk baggrund kan lære meget af.

Det er derfor helt ude i skoven, når Nadia Nadim beklikkes, som det tilsyneladende er sket.

Personligt har jeg en forventning om, at når en politiker og især en folketingspolitiker udtaler sig, bør det være velbegrundet og i overensstemmelse med partiets politik.

Jeg har som medlem af dansk folkeparti støttet Susannes valgkamp til byrådet og senere også til folketinget. Sidst nævnt som kampagneleder. Jeg må beklage, men jeg deler ikke Susannes opfattelse i denne sag. Jeg er selv gift med en indvandrer, som i den grad er en rollemodel for andre indvandrere.

Jeg bliver glad og bekræftet, når jeg læser eller hører om succesfuld indvandrer, der som Nadia Nadim har valgt at blive et aktiv for det danske samfund. Det bliver jeg aldrig træt af.

Nå, tilbage til Susanne. Hvorfor svarer du ikke folk.? Hvorfor blokere du alt og alle? Var det måske ikke på tide du fortalte hvori misforståelsen består.

Lokalforening Fredericia har holdt opstillingsmøde til KV 17 og ved dette arrangement pegede vælgerforeningen på Karsten Byrgesen, der med et overvældend flertal (38%) blev valgt som Fredericias spidskandidat.

Det gjorde de klogt i. Karsten Byrgesen er en person med hjerne og hjerte på rette sted og med en ordentlighed, der bekræfter både officeren, gentlemanden og politikeren

Det blev ligeledes besluttet, at vi skulle gå fra listeopstilling til sideordnet opstilling. Det betyder, at det er de personlige stemmer der er med til at afgøre hvilken rolle den enkelte fremover skal have i byrådssammenhæng.

Susanne Eilersen er fortsat på opstillingslisten, dog ikke længere spidskandidat for Fredericia. Susanne er valgt til Folketinget i Esbjergkredsen, men er i dag opstillet for Vejen/Billund kredsen til det kommende folketingsvalg.

Med venlig hilsen

Bent Troelsen