Når man udefra ser de meldinger, der hidtil er kommet fra Peder Tind / Social og Beskæftigelsesudvalget, så kan man kun ryste på hovedet.

Peder Tind og udvalget meldte ud, at der ikke kom nogen undersøgelse af byens jobcenter.

Jeg ved ikke hvor mange år, man har hørt om lovovertrædelser, medarbejderflugt, bruger utilfredshed og jeg ved ikke hvad, når vi taler om jobcentret.

Nu meldte Peder Tind så ud, at der kom ingen undersøgelse, at alle 8 mill. kr. skulle bruges til at få ledige i job.

Jeg går ud fra at Peder Tind også har en selvstændig holdning ? ellers kan jeg ikke se hvad der er det logiske i at Venstre siger ja til posten, som formand i et udvalg hvor han er i mindretal.

Hvis man f.eks. har studeret på Handelshøjskole/Universitet, så ved man, at al gængs lærdom siger, at hvis man har en organisation, der ikke fungere optimalt, jamen så er produktiviteten derefter. Det er grundlæredom Peder !

Jf. guruerne inden for organisation og ledelse, f.eks. Henry Mintzberg og danske ph.d. og professor Steen Hildebrand, Steen som i gamle dage var forlæser på Handelshøjskolen i Aarhus.

Men nej nu Kommer Peder Tind og siger nej til en undersøgelse, fordi alle pengene skal gå til at få folk i job.

Men Peder Tind hvad bliver udbytte ?

Når du tydeligvis har en organisation der ikke fungere. Er problemerne løst fordi Peder Tind kommer til som formand, er det så løst ?

Hvis du ikke får det løst, så kører du jo videre i den gamle formands spor, hende du selv langede ud efter i pressen under valget.

Hvis man ser på hvordan det fungere i professionelle drevne danske virksomheder, så er prioriteten i sådanne tilfælde, klart at få organisationen tilpasset, da gevinsten langsigtet er langt størst.

Jeg vil opfordre Peder Tind og udvalget til at udvise lidt mere ydmyghed og analytisk tilgang til tingene.

Det drejer sig sådan set heller ikke om hvad der er lovet under valget, nej det drejer sig om en professionel tilgang til tingene.

Kenneth Jensen