FN har i maj 2019 udgivet en rapport, der konkluderer, at op mod en million dyrearter er i fare for at uddø, hvis der ikke bliver handlet nu.
»Hvis vi ikke råber med hysteriske og paniske stemmer, så risikerer vi, at vi indenfor de næste 10-15 år står tilbage med ganske få dyreracer og har et meget større problem end nu. Derfor er det så vigtigt, at alle kommer ombord nu,« siger tidligere bl.a. tv-vært, Anders Morgenthaler.

Historie:
I 1970 blev den første ”Earth Day” fejret – “fejret” indfanger ikke begivenhedens begravelsestone. Begivenhederne (organiseret delvist af den daværende Amerikanske hippie og nu dømt morder Ira Einhorn) forudsagde død, ødelæggelse og sygdom, medmindre jordens befolkning gjorde præcis som ”progressive” aktivister, venstrefløjens socialister og De Forenede Nationer ”befalede”.

New York Times og Life Magazine citerede, (Earth Day” 1970), velkendte Biologer, Forskere og Professorers udredning af den ”Globale opvarmning”, med effekt allerede fra 1980.
citat:
       *      Fra 1980 vil 200 millioner mennesker, om året, lide sultedøden.

  •  I alle større byer skal borgerne bære gasmasker.
  • Luftforureningen vil være så kraftig at den forhindrer solens stråler i at trænge igennem og jorden vil være mørkelagt.
  • Alle Ferskvandsfisk vil være fortid. Citat: slut

Yderligere udtalelser I forbindelse med (”Earth Day” i 1970), kreeret af De Forenede Nationer, omhandlende Jordens status i (år 2000), vedrørende befolkningsproblemer relateret til Global Opvarmning.
citat:

  • Den Globale opvarmning vil på dramatisk vis ændre menneskets levevis og indenfor 30 år, (år 2000) vil det være enden på den civilisation, som vi kender.
  •   Menneskets gennemsnitsalder vil være 42 år og jorden temperatur vil være 11 grader koldere.
  •  I år 2000 vil jordens oliereserver være forsvundet. Citat: slut

Mange, inklusive Anders Morgenthaler, der råber med ” hysteriske og paniske stemmer” har taget ejerskab af ”sandheden” om klimaet, jordens og dyrearternes status om 10 – 15 år”. Interessant, at de samme mennesker, som besidder denne ”viden” har fået den fra de samme referencer, som er beskrevet ovenfor.

De ” hysteriske og paniske stemmer” stemmer i samfundet ”tillader ikke en anderledes mening vedrørende klimaemnet, selvom sådanne meninger kommer fra respektable videnskabsfolk og forskere.
Der er ingen reel klimadebat eller dialog i Danmark. Det ser ud som om en klike af politikere og politiske partier har overtaget klimadagsordenen sammen med Danmarks Radio og det føles som om den skrivende presse og deres journalister, er blevet en part af ensidighedens indpakning. Hvor er de kritiske spørgsmål til politikerne og ”højt profilerede” borgers ”viden” og udsagn om ”fakta”?   

Klimaemnet i Danmark er blevet til en KÆMPE MONOLOG med én sandhed og forankret mening om klimaet.
DIALOGEN, den reelle debat, alternative ideer og innovation, vedrørende klimaet, eksisterer efter min mening, ikke længere.

Kurt Halling
Damsbovej 64
7000 Fredericia