Hjemmesygeplejen i Kolding Kommune er nu, meget velfortjent, officielt anerkendt efter Den Danske Kvalitetsmodel. Det er et system, der skal sikre og videreudvikle kvaliteten i det danske sundhedsvæsen.

Det er jo virkelig et kvalitetsstempel medarbejderne kan være stolte af. Som med alt andet, er det vigtigste dog borgernes oplevelse af medarbejderne og den service de yder. Her er der også grund til at være stolt. Meget stolt. Jeg får ofte henvendelser fra borgere, som har haft en meget positiv oplevelse, med hjemmesygeplejen.

Der er ganske enkelt en meget høj kvalitet, i det arbejde medarbejderne i hjemmesygeplejen udfører. Borgerne får den rigtige behandling og medicin, der er styr på hygiejne og borgerne oplever sammenhæng i behandlingen. Det hele udføres effektivt, til stor tilfredshed og nu også med kvalitetsstemplet efter Den Dansk Kvalitetsmodel.

For nogle år siden investerede Kolding Kommune et meget stort beløb i hjemmesygeplejen. Vi indførte også sygeplejeklinikker bl.a. med det formål, at give en hurtigere og endnu bedre service. Vi har også et samarbejde med sårklinikken på Hvidovre Hospital. Det gør at der kan sendes billeder af sår og skaffes besked på hvad korrekt behandling er, ofte med det samme. Uden ventetid og uden borgerne skal ulejliges med, at skulle på sygehus.

Hjertelig tillykke til medarbejderne med kvalitetsstemplet og til alle os andre med, at vi har sådan nogle dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Søren Rasmussen
Formand for Seniorudvalget
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
Kolding