Gennemgang af redegørelse for samarbejdet med PUBLICURE og PROKURA om indkøbsoptimeringer i Fredericia Kommune.

Fredericia indledte i 2015 et samarbejde med advokatfirmaet PUBLICURE, som anvendte firmaet PROKURA som underrådgiver. Anledningen var igangsætningen af et indkøbsoptimeringsprojekt, hvor målet var at finde besparelser på indkøbsområdet og skabe læring i organisationen om arbejdet med løbende forbedringer og udvikling. Projektet mundede bl.a. ud i et udbud af håndværkerydelser med en estimeret besparelse på 33,2 mio. kr. over kontraktperioden.

Oprindeligt er det mediet Journalista.dk, som beder om aktindsigt i kontrakten mellem Fredericia Kommune og PUBLICURE, og som i den forbindelse undrer sig over, at dele af kontrakten er streget ud. Endvidere bemærker mediet, at der betales 5,4 mio. kr. for rådgivningen, og undrer sig i den forbindelse over, at skatteborgerne ikke kan få indsigt i en sag, hvor der betales så store summer.

Forvaltningen har på baggrund af sagen udarbejdet en redegørelse for PUBLICURE og PROKURA. Redegørelsen er vedlagt som bilag på sagen og er gennemgået på et møde i Økomomiudvalget.

Se bilag fra mødet i Økonomiudvalget her

og høringssvaret her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer