MSC Preziosa, der blev søsat i foråret 2013 er et mesterværk af et krydstogtskib bygget med ét formål – nemlig for at kunne give den ultimative krydstogtoplevelse. Skibet gæster Fredericia i morgen. Vi har taget et kig på skibets beskrivelse, som rejsebureauet Best Travel bringer på sin hjemmeside.

På MSC Preziosa finder man det ypperste inden for komfort, luksus, service og avanceret, miljøvenlig teknologi, og her kan du glæde dig til en krydstogtoplevelse ud over det sædvanlige, sådan markedsføres det store krydstogtskib.

MSC Preziosa er et flydende luksushotel, hvor du bare skal slappe af, opleve og lade dig forkæle. Oplevelserne kommer til dig, og det nye, flotte krydstogtskib bliver lige så meget en del af din krydstogtoplevelse, som de mange spændende destinationer, hvor skibet lægger til undervejs.

Du kan nyde livet i elegante saloner og restauranter med pragtfuld indretning, og du kan vælge og vrage fra det spændende og meget varierede aktivitetsprogram om bord.

MSC Preziosa er indrettet med et indbydende og fantastisk flot poolområde med herlig strand, funklende pools og komfortable solstole, der indbyder til afslapning og en god snak, og skibets restauranter, barer, danseklubber, teater og biograf vil sørge for fængende underholdning, når mørket sænker sig. Og når stjernerne tændes over MSC Preziosa er det tid til en promenade på dækket efter en skøn og indholdsrig dag.

Fakta

  • Længde: 333 meter
  • Bredde: 38 meter
  • Passagerdæk: 14
  • Restauranter: 6
  • Barer: 16
  • Swimmingpools: 4
  • Boblebad: 12
Livet ombord

Dagen ombord starter naturligvis med morgenmad – enten med bordservering i hovedrestauranten eller tag-selv i buffetrestauranten.

Frokosten kan nydes i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten – hvis vejret tillader det kan man evt. tage mad fra buffetten med ud til bordene på pooldækket.

Om aftenen venter der i hovedrestauranten en lækker menu, hvor valgmulighederne veksler hver dag. Skal det være mere afslappet kan man naturligvis også vælge buffet til aftensmaden.

Efter middagen er der masser af forlystelsesmuligheder – hver aften vises der et nyt show i det store teater, kasino, samt de forskellige barer og natklubben har åbent til sent.

https://danbolig.dk/butik/fredericia