Det var en tilfreds Lærerformand, Per Breckling, som Fredericia AVISEN talte med om Fredericia Kommunes investering på 2,6 million. Formanden roser, men håber, at der bliver plads til flere lærere endnu. Samtidig fortæller han om undervisningen under Coronatiden.

Der skal være flere lærere til at løfte opgaver og sikre det fortsatte arbejde med at styrke den faglige trivsel, hvis det står til Børne- og Skoleudvalget. Et enigt udvalg har netop indstillet til Økonomiudvalget og byrådet, at ekstra midler fra finanslov 2020 skal bruges på at ansætte flere lærere til mellemtrinnet i kommunens fire skoledistrikter, sådan skrev Fredericia Kommune i en pressemeddelelse. Det glæder Lærerformanden.

“Det betyder rigtig meget, at vi får denne investering. Jo flere lærere, der er jo, jo større faglig trivsel, og jo bedre kan vi hjælpe faglig udfordrede elever,” indleder Per Breckling og fortsætter:

“Under Coronatiden har vi fået mange tilbagemeldinger. Vi har gjort mange anderledes ting, eksempelvis som en solskinsdag som i dag, så har man kunnet tage udelivet i brug, men der er også udfordringer. Eksempelvis, at man skal være den samme lærer med eleverne fem timer i streg, man jo ikke undervise i alt.”

Se interviewet og hør også om den virtuelle generalforsamling, som lærerne har afholdt.

“Det er positivt med fem eksta lærerstillinger, men det kunne være ønskværdig med en ekstra lærer til hver matrikel, det kunne hjælpe noget,” slutter formanden.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Allan Pedersen
Allan Pedersen
4 måneder siden

Jeg syntes det fint at opgradere,,,med flere lærere på Fredericia`s Folkeskoler. Blot kan man håbe
På at der er samme opmærksomhed på Unge`s fritid i de kommende år,,,,og når Per igen taler om Faglighed….Kunne man måske overveje og invitere nogle flere pædagoger ind i det fællesskab… Det tror jeg faktisk at alle børn kunne profitere af,,,,,,uanset om de sidder i klassen eller er ud i Naturen.