Når Teater Malstrøm den 20. november 2020 har urpremiere på Sonja fra Saxogade spilles den ikoniske rolle som Sonjas mor Norma af Christina Neumann Jensen.

42-årige Christina Neumann Jensen fra Sdr. Vilstrup mellem Kolding og Fredericia er et nyt ansigt hos Teater Malstrøm. Til daglig arbejder Christina som lærer på Kolding Friskole og på Koldinghus, hvor hun levendegør og formidler historie gennem skuespil og dramaturgi.

At spille skuespil er ikke nyt for Christina, der før har medvirket på bl.a. Horsens Amatør Teater, Dystopia i Vejle, og nu slår hun også sine folder i Teater Malstrøm. Christina fortæller:

”Jeg har hørt så meget godt om Teater Malstrøm og har flere venner, som har medvirket på teatret, så da jeg så opslaget om audition, var jeg ikke i tvivl, det skulle prøves. Jeg var rystende nervøs, og da det var overstået måtte jeg sidde 15 min i min bil før det var sikkert at køre hjem. Jeg fik rollen og blev helt vildt glad. Så var det virkeligheden ramte mig, jeg skal spille Norma.”

Forvandlingen til Norma

Høj, ranglet, stort hår, høje stiletter, u-pædagogisk og distræt er nogle af kendetegnene, som karakteriserer den ikoniske rolle som Sonjas mor Norma, en rolle, der ikke er blevet fortolket siden Jytte Abildstrøms fortolkning i TV-udgaven fra 1968. Om rollen som Norma udtaler Christina:

”Norma er mit livs rolle, jeg er så beæret over at spille hende. Det er fantastisk at få lov til at arbejde med så interessant en karakter. Jeg er gået ind i rollen med åbent sind, og er enormt spændt på, hvordan publikum vil tage imod hende.”

Med knap en uge til premieren, er der fuld tryk på øvelokalet, hvor skuespillerne arbejder på højtryk for at finpudse deres karakterer og genskabe hele miljøet, der er omkring Sonja fra Saxogade. Hertil siger Christina:

”Jeg er simpelthen så glad for at spille sammen med så dygtige skuespillere, som der er på dette hold. Jeg oplever et engagement og en indlevelse fra alle, som er helt unik. Det er som at blive en del af en farverig familie.”

Faktaboks:
Forestillingsperiode: Sonja fra Saxogade spiller i perioden fra 20. november – 13. december 2020
Forestillingen spiller fredage kl. 18:00, lørdage og søndage kl. 12:00 og 16:00


Corona-tiltag: For at sikre en god oplevelse for publikum og en tryg afvikling af forestillingen, er der indført flere nye tiltag. Publikum opfordres derfor til at komme i god tid til Det Bruunske Pakhus


Skoleklasser: Der er mulighed for at skoleklasser med op til 28 elever og to lærere/forældre kan se forestillingen for 1.300 kr. Kontakt martin@malstroem.dk for ledige datoer og booking


Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia


Billetter købes på Billetten.dk eller på deres salgssteder, fx Tøjhuset i Fredericia, Comwell Kolding Teater, Vejle Musikteater mv.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer