Kom til foredrag på Hotel Trinity med fhv. kulturminister Jytte Hilden omkring den nyligt udkomne bog ”Takt og Tone til Tiden”, som hun har været med til at redigere.

Det er 100 år siden, at Emma Gads uopslidelige klassiker ’Takt og Tone’ udkom. Mange af hendes råd har stadig gyldighed, andre har brug for en opdatering. I ’Takt og Tone til Tiden’ giver 13 spændende personligheder deres bud på, hvordan normerne for menneskeligt samvær har ændret sig, og hvad der gælder i dag.

Med udgangspunkt i Emma Gads anbefalinger, kan du i den nye ’Takt og Tone til Tiden’ bl.a. læse om:

  • Behovet for et sprog for sex og intimitet
  • Skilsmisse og nye familieformer
  • At lytte til og respektere ungdommen
  • At lytte til og respektere alderdommen
  • At omgås sine kollegaer og skabe et godt arbejdsmiljø

At der stadig er behov for takt og tone i vores samvær med andre, ser vi eksempler på hver dag. I det private, hvor vi leder efter omgangsformer i kontakten med naboer, venner og familie. Og i arbejdslivet, hvor det i en travl hverdag er let at glemme, at god tone også bør finde sted blandt kollegaer.

Vi er glade for, at det er lykkedes os at få Jytte Hilden, en af bogens redaktører, til at komme og holde foredrag søndag den 27. maj kl. 14.00 på Trinity Hotel & Konference Center, og høre hendes udlægning af de 13 aktuelle og moderne bud på, hvordan vi bør omgås.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Billunds Boghandel i Fredericia / Middelfart, som på dagen sælger bogen med 25% rabat til kr. 150,- Og det vil være muligt, at få signeret sin bog af Jytte Hilden på dagen. Efter foredraget serveres kaffe og kage fra Trinity’s konditori.

Foredrag inkl. kaffe og kage koster kr. 150,-