Det der var planlagt som en lille sommerhistorie endte med den lækreste aftensmad jeg længe har fået. Indehaver af Tacos, Martin Tolderlund Olling, bød på en bid mad – og det takkede hverken jeg eller Sportsredaktøren nej til.

Vi var egentlig på vej ud af døren for at holde fyraften, efter en god snak med Martin, men inden vi når at rejse os lyder det: “Skal I ikke lige have noget mad?”, og hvis man kender Sportsredaktøren og undertegnede, så er det et tilbud man altså ikke kan sige nej til. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, at indtage aftensmaden hos Tacos.

Råvarerne er friske – og hjemmelavede. Martin og hans hold har prøvet sig frem, og er nået rigtig godt i mål med en fremragende smag, det tør jeg godt love.

Vi starte med en burrito med kylling – og allerede efter første bid var jeg helt solgt. Ikke nok med, at den ser utrolig lækker ud, så smager den også sådan. Den er fyldt med smag, og lækre smagskombinationer. Risene giver den en ekstra dimension – og efter en halv var jeg allerede mæt.

Men når der så bliver sat tacos på bordet, så bliver man jo nødt til at smage. Prøv bare at se dem! De så absurd lækre ud.

Guacamolen er genial, intet mindre. Og så tror jeg, at den mexicanske stemning man kommer i på Tacos også betyder noget. I højtaleren spilles mexicansk musik – og i glasset havde Sportsredaktøren forsynet sig med en mexicansk cola.

Det hele spiller bare sammen, smage, omgivelser og indtryk. En fantastisk slutning på en arbejdsdag – og det var bestemt ikke sidste gang, at jeg kiggede ind til Martin for at få en bid mad.

Tak for mad!

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia