Den 28. marts blev Poul Henning Hansens respirator på Odense Universitetshospital slukket, men forinden havde både vagtlægen og Pouls egen læge nægtet at tilse ham. Det skriver B.T.

Mediet har besøgt 63-årig Pia Elkær Hansen, der var ægtefælde og kæreste til Poul gennem 46 år, men i marts gik Poul og det skete efter et forløb, hvor læger ikke ville tilse Poul.

Den 21. marts kontaktede Poul vagtlægen, da han i et døgn havde haft feber og store smerter i nakken. Pga. Covid-19 situationen ville vagtlægen ikke tilse ham, og Poul blev opfordret til at ringe dagen efter. Der ringede Poul til sin egen læge, der i stedet opfordrede til smertestillende medicin.

Den efterfølgende dag kontaktede Poul igen vagtlægen, men igen forgæves. Først da Pouls kone, Pia Eljær Hansen, ringede onsdag d. 24. marts til vagtlægen og efter en samtale endte det med, at der blev sendt en ambulance.

Poul blev den 25. marts indlagt på intensiv afdeling på Kolding Sygehus, og testes som følge af proceduren for coronavirus, og efter en negativ test fik han det fortsat værre. Lørdag d. 27. marts bekræftes det, at Poul havde meningitis og blev overflyttet til Odense Universitetshospital, hvor han kom i respirator. Respiratoren blev der slukket for søndag d. 28. marts klokken 00:50, og efterfølgende gik Poul bort.

Læs hele historien her.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer