Fredag d. 1. december startede salget af billetter til Ladies Mud Race 2018. Løbet som kun er for kvinder, har fået stor succes i byerne Fredericia, Århus, Odense og Hillerød. Fredericia solgte alle billetter til 2017 udgaven på kun 26 dage og Hillerød fik udsolgt. 3310 kvinder deltog på landsplan i 2017 udgaven.

2018 udgaven har på under to døgn solgt 3600 billetter og der er udsolgt i Fredericia hvor der er solgt 1500 billetter og i Århus hvor der er solgt 800 billetter, der er under 400 billetter tilbage både i Odense og Hillerød.

Kvinderne har taget det beskidte, men vildt sjove løb til sig med kyshånd. Det er en pang dang til Herrernes Xtreme mandehørm. De løber ca. 8 km. på og uden for stier, i mange forskellige terræner fra græs til mudrede grøfter og fedtet skovbund. Der er ingen tvivl om, at det er et løb for kvinder, hvin og høje råb hørers på lang afstand når de mange forhindringer passeres.

For at give løbet en uformel og afslappet stemning opfodrer Firmaidrætten som arrangerer løbet, til at komme udklædt. Det er der rigtig mange der benytter sig af. Smilene breder sig når man oplever et hold nonner springe ud i søens kolde vand, eller et hold hotdogs som skal kravle op af en net væg, fantasien får frit løb og lattermusklerne bliver trænet.
Kvinderne har tilføjet deres helt egen dimension til løbet, nemlig holdånd og hjælpsomhed. Det er vigtigere at sikrer holdkammeraterne kommer over eller igennem en forhindring, end at komme hurtigt i mål. Er der en som løber alene og får problemer, så er der altid en hjælpende hånd fra en fremmed kvinde.
Som navnet antyder, så er mudder et vigtigt element i løbet. Regn op til løbene er meget velset, kvinderne udfordrer deres feminisme og fanden i voldskhed og det ender med fryd, glæde og nogle møgbeskidte løbere som passerer mål med en oplevelse som rigtig mange vil gentage.

Mange af byernes borgere, kommer ud for at se dette sære løb med udklædte, mudrede og bredt smilene kvinder.
Læs mere på www.ladiesmudrace.dk og følg os på Facebook