Ladies Circle 1 Fredericia har netop overrakt to gavechecks som var resultatet af et Intercitymøde afholdt tilbage d. 9. oktober 2019.

Med en stor tak til alle vores sponsorer og et afslag i udgifterne til mad, kunne der ved bl.a. salg af lodder til Amerikansk lotteri samles 33.350 kr. sammen.

Beløbet er blevet delt mellem to organisationer

Donationerne blev ved et klubmøde overrakt til lokalformand for Red Barnet Fredericia Joachim Grundtvig og til Ditte Reedtz fra MentorBarn.

Om de to organisationer

MENTORBARN er Ladies Circles Nationale Serviceprojekt. De arbejder for at give danske børnehjemsbørn en bedre fremtid. De bringer mentorfamilier og børnehjemsbørn sammen i frivillige, men alligevel forpligtende fællesskaber, hvor børnene får mulighed for at blive en del af en families helt almindelige hverdag.

Se mere på www.mentorbarn.dk

Red Barnet Fredericia’s Oplevelses-klub og Sommer Camp.

Oplevelsesklubben henvender sig til familier, der af økonomiske eller sociale årsager har en presset hverdag. Der arrangeres månedlige oplevelser for forældre/børn. Sommer Camp er for børn, der af økonomiske eller sociale årsager ikke har mulighed for at komme på sommerferie. For dem arrangeres en sommerlejr, så disse børn også får en “sommeroplevelse”.

Se mere på Red Barnet Fredericia’s Hjemmeside og på facebook.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer