I en tid, hvor tiden til at være mennesker og være sammen er vigtig, kan du sammen med COZY gå nytåret i mødet med lækker mad, afslapning og tid til dine gæster. Vi har besøgt hygge COZY i Lystbådehavnen.

Det er en kold dag og regnen siler ned og vinden rusker udenfor, jeg har lige parkeret bilen udenfor Cafe og Restaurant Cozy i lystbådehavnen. Det er næsten uoverkommeligt at gå, de fem til ti meter som det kræver at gå, men da jeg åbner håndtaget bliver jeg helt overrumplet af varmen og hyggen indenfor. En pilleovn skaber den helt rigtige stemning, og nu kan vinden og regnen bare komme an, fordi jeg sidder lunt på den rigtige side af de store panoramavinduer.

Jeg drikker en kop kaffe og taler med Tina Møller som er medindehaver og kok Mikkel Paulsen Nurby, som dog ikke har sammensat den nytårsmenu, som kan købes ud af huset og gøre, at man kan koncentrere sig mere om sine gæster og nærværet mod det nye år.

“Jeg synes, der kan være lidt et billede af, at vi er mere en restaurant end cafe, vi vil gerne vise, at vi kan lave det finere mad også. Vi vil gerne vise, at vi er meget mere end pariserbøf og stjerneskud. Vi har mange lækre ting på vores menukort, men her op til nytår har vi allieret os med den dygtige og respekterede kok, Per Hallundbæk. Han har sammensat en nem og lækker nytårsmenu, så nytårsaften kan gøres både nem og lækker”, siger Tina Møller.

Tidligere artikel om COZY’s nye menukort.

“Der er en manual med til maden, jeg vil vurdere, at det simpelthen ikke kan gå galt. Menuen hentes oppe på Hannerup Skov, som er vores store flotte restaurant med plads til store selskaber. Alt er lavet, de fire retter de er fordelt i portioner, man kan se en film, vi har lavet på vores kanal COZY på Youtube. Der er også en beskrivelse med, hvad man skal gøre, hvor lang tid tingene skal have, det er sådan lidt lavet selv, men så lidt som muligt. Jeg vil faktisk gå så lagt som til at sige, hvis man har set filmen og læst beskrivelsen, så kan det ikke gå galt”, siger Mikkel Paulsen Nurby.

Nytårsmenu fra Cafe og Restaurant COZY


Nytårsmenu

Forret:

Salat med lynstegte kammuslinger, puré af blomkål, hasselnødder, granatæble, ærteskud og orientalsk vinaigrette.

Forret med kammuslinger.

Mellem ret:

Hummersuppe med skaldyrsmousse, fennikel og estragonolie.

Hovedret:

Svampefarseret oksemørbrad med kartoffeltærte, braiserede artiskokker a la provencale, og cremet selleri i portvinssauce.

Hovedretten står skarpt.

Dessert:

Hvid chokoladecreme aromatiseret med citrongræs og ingefær,
passionsfrugtgele, salat med ananas, pinjekerner og mango samt sprød marengs og kokos.

Prisen for denne lækre menu til at akkompagnere skiftet til 2020 er kun 495 kroner pr. kuvert, og den kan kun fåes som bestilling ud af huset. Den skal bestilles senest d. 26/12 kl. 12.00.

For yderligere information eller bestilling kontakt Cafe og Restaurant COZY på 6016 0581 eller kig forbi og få en uforpligtigende snak om nytårsmenuen eller menuer i alt almindelighed.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2351/2357/files/avis13.pdf?87
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
www.spreeglee.com
www.spreeglee.com
11 måneder siden

Det lyder sygt lækkert, er da totalt klar på det her.