FC Fredericia tabte fredag aften 3-1 på udebane til Hobro efter, at fredericianerne ellers havde været foran.

FC Fredericia spillede fredag aften på udebane mod Hobro i en kamp, der kunne være med til at fortsætte fredericianernes pointstime med en uafgjort og en sejr i de to første kampe. Betingelserne var dog forringet, da både Nicolaj Ritter og Valance Nambishi var ude af truppen. 

Ude af startopstillingen i forhold til forårets øvrige kampe var også Marcus Hannesbo. I stedet for startede Alexander Jensen, Christian Ege og Patrick Egelund på banen, og især fraværet af Ritter kunne mærkes. Flere gange blev Alexander Jensen sat i defensive dueller i kampens indledning, men FC Fredericia slap med skrækken.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Det gjorde Hobro også, da både Peter Makrillos og Kristian Kirkgaard havde flere aktioner, der var lige ved at blive farlige. Den gik ikke længere for Hobro efter 18 minutter, da FC Fredericia fik frispark i venstre side af banen. Australske Makrillos steg til vejrs i feltet, og den strøg ind bag Adrian Kappenberger i Hobro-målet.

Få minutter senere var FC Fredericias keeper Oscar Hedvall ved at give en foræring til Hobro. Han ville sparke bolden fremad banen langs jorden, men ramte en Hobro-spiller på kanten af Fredericias felt. Hobro fik det dog ikke udnyttet, da Hedvall nåede ind på plads og reddede forsøget. Efter en halv time fik Hobro hjørnespark, og via Makrillos røg den i mål til 1-1.

Efter en begivenhedsrig indledning på kampen dalede intensiteten. I den resterende del af første halvleg skete der ikke det store. Til gengæld kom der aktion fra anden halvlegs start, hvor Hobro appellerede for rødt kort til Makrillos, der ifølge deres opfattelse havde skubbet til en spiller, der ikke var i nærheden af bolden. I stedet for rødt kort endte dommeren dog med at give gult kort, hvilket skabte frustrationer i begge lejre.

Selvsamme Peter Makrillos blev udskiftet kort tid efter sammen med Patrick Egelund, der spillede en anonym kamp på højrekanten. De to spillere blev afløst af Marcus Hannesbo og Anders Holvad, men det lykkedes heller ikke de to at få gang i den fredericianske offensiv. I stedet kom Hobro foran 2-1 efter 65 minutter, da de fik endnu et hjørnespark. Inde foran mål slog Abdoul Yoda til og bragte hjemmeholdet i front.

Udskiftningen fik FC Fredericia til at reagere med endnu en udskiftning. Den fandt sted efter 72 minutter, da Oliver Olsen blev afløst af Christian Tue. Det betød, at FC Fredericia skiftede til et tremandsforsvar, og selvom det gav et spillemæssigt overtag. I stedet for en udligning slog Hobro kontra efter 81 minutter, og inde foran mål var Muarmer Brajanec kommet fri, og han satte bolden i mål til 3-1

I de sidste minutter af opgøret satsede FC Fredericia hele butikken. Michael Hansen skiftede Tobias Anker og Erik Nissen ind i stedet for Christian Ege og Samson Iyede, og der blev derfor sparket lange bolde frem mod Anker og Nissen. Lige lidt hjalp det, da FC Fredericia tabte opgøret 3-1.

FC Fredericia løber på banen til den sidste kamp i grundspillet på fredag mod HB Køge på Monjasa Park.