I nat har der været indbrud på Parcelvej i Fredericia, hvor en kvindelig beboer blev vækket af, at en rude blev knust med en flise.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard oplyser, at der har været indbrud på Parcelvej tirsdag klokken 01:55. En kvinde lå og sov, da der pludselig blev smidt en haveflise igennem køkkenvinduet, og man kan efterfølgende konkludere, at gerningsmanden kravlede ind ad vinduet, da der er stjålet en pung og nøgler. Efterfølgende er gerningsmanden løbet fra stedet, og det lykkedes ikke politiet at finde vedkommende, selvom de kom hurtigt frem.

Også på Calvinsvej har der været indbrud det er sket mandag klokken 05:25 i et kælderrum, hvor der både er ødelagt overvågningskameraer, og stjålet overvågningskameraer. Inde fra kælderrummet er der stjålet flere effekter, men det fremgår ikke hvad.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.