Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Mandag klokken 13:49 var der et mistænkeligt forhold ved Føtex på Venusvej, hvor en kvinde viste en seddel med, at hun samler penge ind til et døvecenter.

Kvinden beskrives således: 25-30 år gammel, 165-70 cm høj, almindelig af bygning, kort sort hår, iført t-shirt og sorte sorte gamacher

Politikommisær Brian Fuglsang oplyser, at der har været et lignende forhold i Kolding ved Meny, hvor en mand samlede ind til et døvecenter.

“Man skal være obs, hvis man ser det, og vi vil meget gerne have at vide, hvis man har set det,” siger Brian Fuglsang.

Stjålet iPhone fundet i Tommerup

Politiet modtog mandag klokken 17:02 en anmeldelse om, at en iPhone var blevet stjålet til en fest i Erritsø. Pludselig konstaterede anmelderen, at telefonen var gået på nettet, og via Find my iPhone kunne man se, at telefonen befandt sig i Tommerup. Politiet kørte derfor over og ransagede adressen, der var et bosted. Den stjålne iPhone blev fundet, og en 17-årig dreng fra Tommerup blev sigtet for tyveriet.

Brugstyveri af påhængskøretøj

Et sølvfarvet påhængskøretøj blev stjålet fra Hotel Medio på Kolding Landevej natten til i mandag. Da der er GPSkunne man se, hvor påhængskøretøjet befandt sig. Det viste sig, at det var på en landejendom i Herning, som politiet ransagede og fandt påhængskøretøjet. På landejendommen fandt politiet effekter, der lignede stjålne koster, og da en en 39-årig kvinde og en 44-årig mand som begge er fra Herning, var at finde i ejendommen, blev de sigtet for forholdene.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://jyskserviceaps.dk/